reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia to moze zmień krem do twarzy, lub uzywaj go częsciej?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja zakupilam całe pudło kosmetyków z Ziaja i jestem zadowolona tak mi jakoś podpasowaly stawiam teraz na polskie! Przekonałam sie ze są dobre
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja bez ziajki nie wyobrazam sobie juz zycia :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja bardzo lubie krem z oliwek i cala serie masla kakaowego :-) czyli balsam,olejek do opalania czy krem do twarzy... kiedys jeszcze mialam krem ktory tak cudownie pachnial i byl bialy z rozowymi napisami... napewno takie oczojebliwe te roze byly ale ktory to dokladnie byl to nie powiem bo widze ,ze sie seria powiekszyla...
A ja juz sie nie moge doczekac weekendu bo wyklepia nas na wszystkie czasy.... bedzie masaz z czekolad,peeleng calego ciala,jakis pedicure chyba i cos tam jeszcze mamy caly pakiet i juz chce tam lezec ale to w niedziele... a w piatek bedziemy jeszcze w innym hotelu ale tam to lajcikowo...sauna,jakuzzi,jakies zimne zrodla po saunie w sobote przenosimy sie do tego hotelu co Wam pokazywalam... tam mamy zamiar troche sportow zazyc,poszalec w basenie,zaliczyc rowniez saune ,bowling,a wcieczorem jest imprez z okazji Dnia kobiet potem bede spala w tym samym lozku co Ronaldo Bo zamowilysmy dokladnie ten sam apartament No a w niedziele poddajemy sie pelnemu relaxowi
A ja juz sie nie moge doczekac weekendu bo wyklepia nas na wszystkie czasy.... bedzie masaz z czekolad,peeleng calego ciala,jakis pedicure chyba i cos tam jeszcze mamy caly pakiet i juz chce tam lezec ale to w niedziele... a w piatek bedziemy jeszcze w innym hotelu ale tam to lajcikowo...sauna,jakuzzi,jakies zimne zrodla po saunie w sobote przenosimy sie do tego hotelu co Wam pokazywalam... tam mamy zamiar troche sportow zazyc,poszalec w basenie,zaliczyc rowniez saune ,bowling,a wcieczorem jest imprez z okazji Dnia kobiet potem bede spala w tym samym lozku co Ronaldo Bo zamowilysmy dokladnie ten sam apartament No a w niedziele poddajemy sie pelnemu relaxowi
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja odkryłam ze mam po drodze do przedszkola sklep firmowy Ziaja i jutro zamierzam sie tam wybrać
Podziel się: