Witaj Malinka.
Pozdrowianka dla Twich skarbów zwłaszcza dla mojej ulubienicy
Antoniemu buziaczki.
Cieszę się ,że i tu zawitałaś.
Ja od momentu kiedy przestałam szczepić to wiem ,że żyję ,bo dzieci nie chorują lub chorują ,ale przechodzą wszystko bardzo łagodnie.
Obecnie Kuba ma silną anginę i przechodzi ją bez bólu gardła
pozdrawiam wszystkich nieszcząpiących.
U nas w przychodni od momentu kiedy ja podpisałam oświadczenie ,że nie szczepię ,bo takiego wymagali już nie mam żadnych problemów.
Powiedzieli,że sami załatwią to z sanepidem .Od 2007 r ,żadne pisemko nie przyszło ,a mieszkam niedaleko Warszawy.
ps.
Ostatnio jak byłam słyszałam rozmowę lekarza ,który tłumaczył świeżo upieczonej mamie ,że szczepienia to nie tylko "za " ale również i "przeciw" .
Mama podjęła decyzję o nieszczepieniu :-):-)
Podpisała papierek i na tym się skończyło.
Pozdrowianka dla Twich skarbów zwłaszcza dla mojej ulubienicy
Antoniemu buziaczki.
Cieszę się ,że i tu zawitałaś.
Ja od momentu kiedy przestałam szczepić to wiem ,że żyję ,bo dzieci nie chorują lub chorują ,ale przechodzą wszystko bardzo łagodnie.
Obecnie Kuba ma silną anginę i przechodzi ją bez bólu gardła
pozdrawiam wszystkich nieszcząpiących.
U nas w przychodni od momentu kiedy ja podpisałam oświadczenie ,że nie szczepię ,bo takiego wymagali już nie mam żadnych problemów.
Powiedzieli,że sami załatwią to z sanepidem .Od 2007 r ,żadne pisemko nie przyszło ,a mieszkam niedaleko Warszawy.
ps.
Ostatnio jak byłam słyszałam rozmowę lekarza ,który tłumaczył świeżo upieczonej mamie ,że szczepienia to nie tylko "za " ale również i "przeciw" .
Mama podjęła decyzję o nieszczepieniu :-):-)
Podpisała papierek i na tym się skończyło.