kerna
http://www.lauraziobro.pl
i jeszcze nie unoś się...wpada nie wiadomo kto, skąd i po co i bzdury pisze.
najpierw poczytaj literaturę od tej drugiej strony. gdy będziesz mieć pytania, zapraszamy. Tylko zdobądź trochę więcej wiedzy, faktów.
Teraz chyba było spokojnie?
ale Twoje podejście do obcych kultur ( ludzi) dla mnie jest nie akceptowalne. To taka osobista uwaga.
ahhh jak dobrze że jesteś tak wykształcona i obyta. nawet wiesz gdzie mieszkam i co jem. jestem pod wrażeniem. zaskoczę Cię, bo mięso jem, jaja też, mleko owszem... coś Twa wiedza zawiodła.
Wyobraź sobie taki cyrk.mój mąż też płaci podatki! na dodatek rachunki!
Z liczeniem jakoś sobie poradziłam, dziękuję za dokładne wyjaśnienie na czym polega 60 %.
Nie czytasz ze zrozumieniem niestety.Zaznaczyłam
iż nie będę marnować czasu na tłumaczenia..jeśli
pragniesz kontrargumentów wystarczy przejrzeć
wątek wraz z załączonymi linkami.wiedza nie boli.
Jeśli szmaty i murzyni tak bardzo kłują twe oczy to wprowadź się gdzieś na pustynię czy lodowiec.
Będziesz sobie tam królową najlepszą.
a co do chorowania moich dzieci to nie wiem co Cię tak dziwi.
najpierw poczytaj literaturę od tej drugiej strony. gdy będziesz mieć pytania, zapraszamy. Tylko zdobądź trochę więcej wiedzy, faktów.
Teraz chyba było spokojnie?
ale Twoje podejście do obcych kultur ( ludzi) dla mnie jest nie akceptowalne. To taka osobista uwaga.
ahhh jak dobrze że jesteś tak wykształcona i obyta. nawet wiesz gdzie mieszkam i co jem. jestem pod wrażeniem. zaskoczę Cię, bo mięso jem, jaja też, mleko owszem... coś Twa wiedza zawiodła.
Wyobraź sobie taki cyrk.mój mąż też płaci podatki! na dodatek rachunki!
Z liczeniem jakoś sobie poradziłam, dziękuję za dokładne wyjaśnienie na czym polega 60 %.
Nie czytasz ze zrozumieniem niestety.Zaznaczyłam
iż nie będę marnować czasu na tłumaczenia..jeśli
pragniesz kontrargumentów wystarczy przejrzeć
wątek wraz z załączonymi linkami.wiedza nie boli.
Jeśli szmaty i murzyni tak bardzo kłują twe oczy to wprowadź się gdzieś na pustynię czy lodowiec.
Będziesz sobie tam królową najlepszą.
a co do chorowania moich dzieci to nie wiem co Cię tak dziwi.
Ostatnia edycja: