reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

Dziewczynki ja dla mojego syneczka 2 lata temu ten kojec sprowadzałam specjalnie z USA świetny jest - ale nasz synemk miał lek przed spaniem w nim jak go obnizylismy klaustrofobia po chrzestnej matce hehe. Oto link Łóżeczko turystyczne Kojec Baby Trend Malawi - [Baby Trend] - Bajkowe
teraz jest juz dostępny w polsce
1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki czy któraś z was miała karuzele fisher price z projektorem zdjęcie poniżej i moze opisać jej zalety i ewentualne wady
c01080tn2.jpg
c01082vm1.png

Zastanawiam sie jeszcze nad kupnem tiny love symfonia w ruchu i o tej opinię tez proszę
karzoo3.jpg

patusia- tak ja mialam taka z rybkami... fajna sprawa dzidzi z pewnoscia sie spodoba a najlepsze bylo to ze miala pilota do wlaczania i wylaczania... nie trzeba ciagle wstawac i nakrecac od poczatku...spoko...

Sheeppy bajeczna ta kolyska.Moj M jak sie dowiedzial ze bedzie mial syna to postanowil zrobic sam taka kolyske.Tylko ze ten moj glupeczek myslal ze zastapi nia lozeczko :-pAle pieknie mu wytlumaczylam ze dziecko tak i tak musi miec lozeczko na noc a kolyske do usypiania.
Patusia a co do tego kojca to tez sie zastanawialam bo my bedziemy potrzebowali jakies zastepcze lozeczko na kilka tyg po porodzie bo pozniej tak wracamy na stale do Pl i nie chcemy jechac z niepotrzebnym bagazem.

Ostatnia edycja:
justyna- a dlaczego wracasz? jesli mozna wiedziec...

patusia- a co do kojca to bardzo fajny.. troszke za mocno obudowany...

justyna- a dlaczego wracasz? jesli mozna wiedziec...

patusia- a co do kojca to bardzo fajny.. troszke za mocno obudowany...
to co na wiechu to przewijak ale da sie go spuścić jak i budkę zdemontować bądź odsłonić - niestety nasz oli bał sie panicznie w nim spac po opuszeeniu na dół- zobaczymy jak ta dzidzia. pozatym zastanawiam sie czy czasem go nie sprzedac i w to miejsce kupic łózeczko tapczanik- cos podobnego jak Ankzoc na poprzdniej stronie zaproponowała

Sheeppy bajeczna ta kolyska.Moj M jak sie dowiedzial ze bedzie mial syna to postanowil zrobic sam taka kolyske.Tylko ze ten moj glupeczek myslal ze zastapi nia lozeczko :-pAle pieknie mu wytlumaczylam ze dziecko tak i tak musi miec lozeczko na noc a kolyske do usypiania.
Patusia a co do tego kojca to tez sie zastanawialam bo my bedziemy potrzebowali jakies zastepcze lozeczko na kilka tyg po porodzie bo pozniej tak wracamy na stale do Pl i nie chcemy jechac z niepotrzebnym bagazem.
Rozumiem -a zastanawiałaśsie nad przesłaniem do polski rzeczy firmą przewozowa- pytam bo ja czesto paczki do szkocji posyłam i to nawet czasem spore typu wózek 3w1 czy rowerek i nawet ostatnio spory jeździk z chicco -i ceny nie są wygurowane

patusia- to z pewnoscia dobre rozwiazanie... ale moze druga dzidzia bedzie chciala spac w kojcu... ja kupuje caly kaplet z Ikea Mamut tam jest szafa, lozeczko i komoda a przewijak zakladany... pozniej lozeczko sprzedam i kupie lozka...

Paula a my powrot do polski planujemy juz od jakiegos czasu.My w czerwcu bedziemy siedzieli juz 4 lata, wiec starczy mi tego.Strasznie tesknimy za rodzinka, a jak urodzi sie dziecko to nie wyobrazam sobie mieszkac tak daleko od nich.Wierze ze jest po co wracac do polski i nie boje sie tego ze moze byc nam gorzej(ciezej) niz tu w UK-wiesz o co mi chodzi ...ze zycie na wyspach jest latwiejsze nie ma tego stresu ze ci kasy moze brakowac.
Patusia- w sumie masz racje, my tak bedziemy mieli sporo rzeczy do wywiezienia bo przez te 4 lata troche sie uzbieralo.Tak czy siak bedziemy musieli wyslac sporo pudel taka firma przewozowa. musimy to przemyslec jeszcze w sumie sporo czasu do kupna lozeczka zostalo.

reklama
Paula a my powrot do polski planujemy juz od jakiegos czasu.My w czerwcu bedziemy siedzieli juz 4 lata, wiec starczy mi tego.Strasznie tesknimy za rodzinka, a jak urodzi sie dziecko to nie wyobrazam sobie mieszkac tak daleko od nich.Wierze ze jest po co wracac do polski i nie boje sie tego ze moze byc nam gorzej(ciezej) niz tu w UK-wiesz o co mi chodzi ...ze zycie na wyspach jest latwiejsze nie ma tego stresu ze ci kasy moze brakowac.
Patusia- w sumie masz racje, my tak bedziemy mieli sporo rzeczy do wywiezienia bo przez te 4 lata troche sie uzbieralo.Tak czy siak bedziemy musieli wyslac sporo pudel taka firma przewozowa. musimy to przemyslec jeszcze w sumie sporo czasu do kupna lozeczka zostalo.
Justyna ja jak zaszłam w ciąze też mnie przyciągło do kraju jak magnesem- byłam pierwsza wsrod znajomych w ciazy i czułam sie wyopcowana - teraz praktycznie kazda para z nich ma dziecko hehe.
Nie załuje podjetej decyzji nie jest tak zle w Polsce choc czasem tesknie za prawdziwymi obnizkami posezonowymi :-D:-Dbo u nas o takie ciezko

Do góry