reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

reklama
Nie wiem czy było wcześniej, bo nie nadrobię tylu postów, ale ja polecam Internetową Aptekę Gemini. Mają bardzo dobre ceny i jak się zamówi więcej to się wtedy opłaca zrobić wysyłkę. Dużo kosmetyków dla dzieci mają, proszki do prania i wiele innych.

witam, ja polecam sklep internetowy ibobo.pl można tam nabyć tanią chemię, proszki, kosmetyki do pielęgnacji oraz wiele innych rzeczy dla niemowląt oraz dzieci. Polecam.

Witam mamusie i przyszłe mamusie. Jestem mamą 7 miesięcznej Amelki :) i zastanawiam się czy są tu może mamy które byłyby zainteresowane ciuszkami dla małej dziewczynki. Mam górę ciuszków nowych z metkami i używanych w bardzo dobrym stanie po mojej córeczce. Jeśli któraś z was byłaby zainteresowana to zapraszam do mojej grupy na facebooka: https://www.facebook.com/groups/1379433178989046/ .

ja tez sporo w internecie kupowałam, dodatkowo sugerowalam się opiniami ze sklepów internetowych i porównywarek cenowych typu ceneo tak było z wózkiem elea, który kupiłam również przez Internet, ze stacjonarnych sklepów to w pepco dużo kupiłam szczególnie ciuszków

Hej dziewczyny. Szukam wózka z samą gondolą na paskach i bez skrętnych kół i w przystępnej cenie. W necie nic takiego nie mogę znaleźć. Wszystkie które spełniają moje wymagania są albo 2 albo 3 w jednym a ja spacerówkę i fotelik samochodowy już mam. Polećcie mi coś proszę

reklama
Do góry