reklama
Hej dziewczyny.
Co tu taka cisza ???
Tegoroczne mamusie pochwalcie się gdzie Wy robicie zakupy? Mile widziane są linki do stron www bądź miejsca stacjonarne.
Ja jestem z okolic Warszawy i z chęcią poznam ciekawe i tanie miejsca gdzie można kupić rzeczy dla maluszka
Co tu taka cisza ???
Tegoroczne mamusie pochwalcie się gdzie Wy robicie zakupy? Mile widziane są linki do stron www bądź miejsca stacjonarne.
Ja jestem z okolic Warszawy i z chęcią poznam ciekawe i tanie miejsca gdzie można kupić rzeczy dla maluszka
Jeśli jesteś z okolic Warszawy, polecam mały sklep w Ząbkach, na Szwoleżerów. Mają też stronę internetową (Pościel, zabawki i łóżeczka dla dzieci. Szeroki wybór produktów!), ja zamawiałam przez internet, a potem odbierałam osobiście w sklepie. Często coś tam na miejscu dobierałam, bo nie wszystko mają wystawione na stronę. Ale obsługa fachowa, prowadzi małżeństwo, które samo ma małe dzieci, więc wiedzą, co mówią.
Agnieszka Słowik
Początkująca w BB
polecam MamaSprzeda.pl :-)
AldonaSarnowska
Początkująca w BB
Ja dużo ubranek to będę miała od kuzynki jak będę miała dziewczynkę. Ale dla chłopca też coś uniwersalnego się znajdzie na początek. A tak to na pewno jak będę widziała promocje w marketach różnych to pewnie zawsze na coś się skuszę. Nie mam jeszcze swoich typów.
reklama
Podziel się: