Ale ja się nie izoluje jestem na L4 ciążowym to gdzie mam chodzić ? Mówię tylko że unikam tłumów w sklepie.No ja z musu siedzialam w domu i wychodzilam tylko do lekarza i nie umiem pojąć tego, ze ktoś to robi z wlasnej woli
Psychiatria zdecydowanie.
reklama
93kora
Fanka BB :)
Aha, czyli od października nic nie wynajeliście jeszcze ?Nie wiedziałam że nie zaszczepili mnie rodzice.Pozatym my dopiero będziemy mieszkać razem narazie w domach rodzinnych.
Lady Loka
To wykorzystaj ten czas na konsultację z psychiatrą.Ale ja się nie izoluje jestem na L4 ciążowym to gdzie mam chodzić ? Mówię tylko że unikam tłumów w sklepie.
93kora
To idź i truj głowę rodzicom, nie Nam.Nie wiedziałam że nie zaszczepili mnie rodzice.Pozatym my dopiero będziemy mieszkać razem narazie w domach rodzinnych.
Aha, czyli od października nic nie wynajeliście jeszcze ?
Będziemy kupować.Aha, czyli od października nic nie wynajeliście jeszcze ?
Lady Loka
czekaj. Czyli urodzisz dziecko i zwalisz się z dzieckiem rodzicom na głowę? Bo przecież jak chcesz na L4 i z takimi schizami oglądać mieszkania? Będziecie kupować mieszkanie po porodzie? Czyli Twoje dziecko będzie widzieć ojca raz na czas, bo Wy się nie potraficie ogarnąć?Będziemy kupować.
Ten facet to jakaś niemota totalna, że nie potrafi Wam znaleźć mieszkania, żebyście byli razem?
93kora
Przecież pisałaś ,że nie ma szans na kupnoBędziemy kupować.
Szukamy cały czas ale to nie takie proste bo musi być dobry dojazd do mnie do pracy jak do niej wrócę po roku autobusem a mało co tam dojeżdża plus musi być niskie piętro bo wózek itp.czekaj. Czyli urodzisz dziecko i zwalisz się z dzieckiem rodzicom na głowę? Bo przecież jak chcesz na L4 i z takimi schizami oglądać mieszkania? Będziecie kupować mieszkanie po porodzie? Czyli Twoje dziecko będzie widzieć ojca raz na czas, bo Wy się nie potraficie ogarnąć?
Ten facet to jakaś niemota totalna, że nie potrafi Wam znaleźć mieszkania, żebyście byli razem?
reklama
Kawalerki jest na kredyt a lepiej tak niż komuś spłacać.Przecież pisałaś ,że nie ma szans na kupno
Podziel się: