On jest szczepiony, i to zwykle dzieci chorują do 15 roku życia .Nie chodzi po ulicy, do sklepu, nie spotyka innych ludzi którzy mają kontakt z dziećmi?
reklama
ina1290
Początkująca w BB
Mam wrażenie, że babka o niebie a dziadek o chlebie.
Dziewczyny Ci dobrze radzą, Twoje zachowanie jest co najmniej niepokojące, i należałoby się nim w pierwszej kolejności zająć a nie całą resztą. Do Ciebie nie dociera co ktoś pisze, albo nie chcesz żeby dotarło, trochę jakbyś była zamknięta w swoim świecie strachu i chorób, i to schizowanie, że na bank już jesteś chora bo nie umyłaś rąk.. proszę zasięgnij rady psychologa bądź psychiatry jak dziewczyny wcześniej radzą.Ja nie gotuje.
Mi zależy jedynie na moim dziecku.Mam wrażenie, że babka o niebie a dziadek o chlebie.
Dziewczyny Ci dobrze radzą, Twoje zachowanie jest co najmniej niepokojące, i należałoby się nim w pierwszej kolejności zająć a nie całą resztą. Do Ciebie nie dociera co ktoś pisze, albo nie chcesz żeby dotarło, trochę jakbyś była zamknięta w swoim świecie strachu i chorób, i to schizowanie, że na bank już jesteś chora bo nie umyłaś rąk.. proszę zasięgnij rady psychologa bądź psychiatry jak dziewczyny wcześniej radzą.
ina1290
Początkująca w BB
Dziecko potrzebuję zdrowej psychicznie i silnej matki, więc jak Ci zależy na dziecku to poszukaj pomocyMi zależy jedynie na moim dziecku.
Lady Loka
Fanka BB :)
To zacznij.Ja nie gotuje.
A Ty masz mniej niz 15 lat?On jest szczepiony, i to zwykle dzieci chorują do 15 roku życia .
Ja nie mam szczepień ani nigdy nie przeszłam stąd to zalecenie by unikać dzieci od lekarzy ginekolog i przychodni.To zacznij.
A Ty masz mniej niz 15 lat?
Lady Loka
a czemu się nie zaszczepiłaś przed ciążą, skoro masz aż takie schizy na tym punkcie?Ja nie mam szczepień ani nigdy nie przeszłam stąd to zalecenie by unikać dzieci od lekarzy ginekolog i przychodni.
Nie wyobrazam sobie tego
nie jesteście w stanie odizolować sie w 100% skoro facet wychodzi z domu. Zawsze moze Ci coś przywlec. Zamykanie się w domu na 9 miesięcy z własnej woli to strzał w kolano.
93kora
To już brzmienie jak wariactwo.a czemu się nie zaszczepiłaś przed ciążą, skoro masz aż takie schizy na tym punkcie?
Nie wyobrazam sobie tego
nie jesteście w stanie odizolować sie w 100% skoro facet wychodzi z domu. Zawsze moze Ci coś przywlec. Zamykanie się w domu na 9 miesięcy z własnej woli to strzał w kolano.
Albo psychiatra albo schizofrenia
Lady Loka
No ja z musu siedzialam w domu i wychodzilam tylko do lekarza i nie umiem pojąć tego, ze ktoś to robi z wlasnej woliTo już brzmienie jak wariactwo.
Albo psychiatra albo schizofrenia
Psychiatria zdecydowanie.
reklama
Nie wiedziałam że nie zaszczepili mnie rodzice.Pozatym my dopiero będziemy mieszkać razem narazie w domach rodzinnych.a czemu się nie zaszczepiłaś przed ciążą, skoro masz aż takie schizy na tym punkcie?
Nie wyobrazam sobie tego
Podziel się: