reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

A ja właśnie rozpoznałam czkawke:-)pulsowalo mi tak jak u atomowki:-)
I dzisiaj pierwszy raz moglam poglasiac dupinke albo glowke tak sie slicznie wypielo:-D

reklama
heh a mój synuś cosik ostatnio wojcuje jak szalonyyy:-D całą noc skacze.... hmmm mówią,że jak pierwsze dziecko grzeczne (a Jagoda była kochaniutka ale teraz nadrabia z nawiązką:sorry2:) to drugie da popalić:baffled: jak patrze na te ruchy to chyba sobie nie pospię po porodzie:-D

heh a mój synuś cosik ostatnio wojcuje jak szalonyyy:-D całą noc skacze.... hmmm mówią,że jak pierwsze dziecko grzeczne (a Jagoda była kochaniutka ale teraz nadrabia z nawiązką:sorry2:) to drugie da popalić:baffled: jak patrze na te ruchy to chyba sobie nie pospię po porodzie:-D

:-D:-D:-D

Dobrsuia niexle w brzuszku wywijała i po urodzniu także. Wszyscy mnie pcoieszali, że drugie na pewno będzie spokojniejsze - ale ja teraz obserwując co się z brzuszkiem dzieje to zaczynam sie zastanawiac czy Dobrusia nie była tym spokojniejszym egzemplarzem ;-):-D

my pierwsza czkawke juz zaliczyliśmy, ale mały jest taki rozkoszny, tak się wypina, że mnie aż boli... wypina mi sie dupcią albo główką i wystaje mi taki guz z jednej stony brzucha a to zwłaszcza wieczorem. Wczoraj to leżałam jak zaczarowana i wpatrywałam sie w brzuch chyba ocierał sie raczką albo nózką bo takie fale przechodziły przez brzuch najlepszy film na świecie!!!

reklama
K&M - mi też tak faluje brzuch i jak się wypnie maluch to aż boli.
I prawie cały czas sie rusza jak taka duża rybka a moja skóra jak by strasznie cienka była bo czuje wszystko.Czkawkę to już z 2 miesiące czuje.A jak teraz mam to mi aż brzuch skacze.Czuje nóżki rączki jak przesuwa normalnie takie fale non stop.Moja trzecia ciążą a ja aż się boje jakie będzie nerwowe to moje dziecko i mi da popalić na pewno.

Do góry