reklama
heh a mój synuś cosik ostatnio wojcuje jak szalonyyy całą noc skacze.... hmmm mówią,że jak pierwsze dziecko grzeczne (a Jagoda była kochaniutka ale teraz nadrabia z nawiązką) to drugie da popalić jak patrze na te ruchy to chyba sobie nie pospię po porodzie
mata-kow
mama do kwadratu :)
heh a mój synuś cosik ostatnio wojcuje jak szalonyyy całą noc skacze.... hmmm mówią,że jak pierwsze dziecko grzeczne (a Jagoda była kochaniutka ale teraz nadrabia z nawiązką) to drugie da popalić jak patrze na te ruchy to chyba sobie nie pospię po porodzie
Dobrsuia niexle w brzuszku wywijała i po urodzniu także. Wszyscy mnie pcoieszali, że drugie na pewno będzie spokojniejsze - ale ja teraz obserwując co się z brzuszkiem dzieje to zaczynam sie zastanawiac czy Dobrusia nie była tym spokojniejszym egzemplarzem ;-)
MaMicurina
Fanka BB :)
mata a ja widze ze te drugie to zwykle wieksze rozrabiaki
my pierwsza czkawke juz zaliczyliśmy, ale mały jest taki rozkoszny, tak się wypina, że mnie aż boli... wypina mi sie dupcią albo główką i wystaje mi taki guz z jednej stony brzucha a to zwłaszcza wieczorem. Wczoraj to leżałam jak zaczarowana i wpatrywałam sie w brzuch chyba ocierał sie raczką albo nózką bo takie fale przechodziły przez brzuch najlepszy film na świecie!!!
reklama
monika2412
Fanka BB :)
K&M - mi też tak faluje brzuch i jak się wypnie maluch to aż boli.
I prawie cały czas sie rusza jak taka duża rybka a moja skóra jak by strasznie cienka była bo czuje wszystko.Czkawkę to już z 2 miesiące czuje.A jak teraz mam to mi aż brzuch skacze.Czuje nóżki rączki jak przesuwa normalnie takie fale non stop.Moja trzecia ciążą a ja aż się boje jakie będzie nerwowe to moje dziecko i mi da popalić na pewno.
I prawie cały czas sie rusza jak taka duża rybka a moja skóra jak by strasznie cienka była bo czuje wszystko.Czkawkę to już z 2 miesiące czuje.A jak teraz mam to mi aż brzuch skacze.Czuje nóżki rączki jak przesuwa normalnie takie fale non stop.Moja trzecia ciążą a ja aż się boje jakie będzie nerwowe to moje dziecko i mi da popalić na pewno.
Podziel się: