reklama
V
villandra8
Gość
U mnie tez ostatnio szaleństwo, ale wystarczy że rękę przyłożę, to spokój Tata się do sprawdzania nie kwapi...
Mini55
&&&&&
Mała Mi szaleje - jak czytałam i miałam książkę opartą o brzuch to aż mi podskakiwała ...
Kurcze mam wrażenie że jest dużo bardziej ruchliwa niż wiercipiętek Borys
Czuję ją już tak mocno i tak ciągle że aż strach pomyśleć co będzie potem ... Ale to chyba przez to że mam mały brzuszek i nie ma tam za wielkiego pola manewru
Kurcze mam wrażenie że jest dużo bardziej ruchliwa niż wiercipiętek Borys
Czuję ją już tak mocno i tak ciągle że aż strach pomyśleć co będzie potem ... Ale to chyba przez to że mam mały brzuszek i nie ma tam za wielkiego pola manewru
lastpetunia
Fanka BB :)
mi mała wczoraj wieczorem po 23 tak szalała ze masakra oczywiscie z małymi przerwami czułam ja do 1 bo o tej poszlismy spac i teraz znów zaczyna sie wiercić )) a jak Tatuś rączkę połozy na brzuszku to przestaje łobuziara mała.
MaMicurina
zazdroszcze wam bo moje dziecie od 2 dni spokojne i sie martwię:-(
lastpetunia
MaMicurina nie masz o co się martwic, u mnie też czasami jest zastój i mała się nie rusza z dzien-dwa, maluszek ma jeszcze pełno miejsca w brzuchu i czasami możesz nawet nie czuć tych ruchów jak sie rusza, nie ma co sie martwic na zapas bo napewno jest wszystko wporządku!!!
MaMicurina
dziękuję kochana-aż dziw że po rodzicach okazuje tak mało temperamentu ;-)
kamilaedi
moje malenstwo dzis caly ranek dawalo od 6 chyba do 9 ... az caly brzuch podskakiwal
reklama
Ewstra
no i moja toska zaczela pukac -faktycznie brzuch mam wielki to jest gdzie fikac,
Podziel się: