reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Bozienka -mam tak samo maluch wariuje i czuje go praktycznie cały czas.A jak jest cisza wystarczy jak reke położę i czuję jak się przekręca.A jak widać jak się rusza normalnie wzgórki pagórki na brzuchu (ale jak chciałam nagrać to cisza )A teraz położył się po prawej stronie brzucha i mam krzywy heh a co to będzie później

reklama
Ja dziś nie spałam całą noc a Aleks razem ze mną, zasnął dopiero po 5 i po raz pierwszy bawił się ze mną
Stukałam w jednym miejscu a on odpukiwał
Super zabawa, super uczucie, bardzo czekałam na ten moment
Mam nadzieję,że teraz będzie się częściej z mamusią bawił :-)

MaMicurina no imprezowe dziecie:-)moje ma impre od 6 az do teraz dlatego nie spie:-)
po pecherzu i dole macicy dostawalam ze az bolało :-)

Ja dziś nie spałam całą noc a Aleks razem ze mną, zasnął dopiero po 5 i po raz pierwszy bawił się ze mną
Stukałam w jednym miejscu a on odpukiwał
Super zabawa, super uczucie, bardzo czekałam na ten moment
tez juz mi sie udaje jak sie rozkręci mały:tak:

dziewczyny a je sie troszke martwie tak czytam jak wasze dzieciaczki kicaja , a moja tosia jest slabo wyczuwalna moj M mi mowi , ze jest spokojna po nim i sobie spi, przykladam rece do brzuszka zazwyczaj wieczorkiem i czuje ze sie rusza, M tez naslu****e brzuszka i mowi ze bulgocze no nie wiem:(

Ewstra - nie martw się maluszek pewnie tak leży ze słabiej czujesz ruchy.Przez ostatnie 2 dni miałam tak ze mój maluch cały czas praktycznie spał aż się wystraszyłam i trochę mniej się rusza w brzuszku.A przy pierwszej ciąży moja córcia była aniołkiem bardzo mało się ruszała a najmocniej czułam ją dopiero w 9 miesiącu.Wiec z Każdą jest inaczej żeby było śmieszniej nawet tyje się inaczej :-)

reklama
ewstra = moj maluch ostatnio obrazil sie na mnie i prawie 3 dni sie nie odzywal- musnol mnie to tu to tam ale bez szalenstw, teraz sie rusza wiecej ale tez nie mozna powiedziec, ze jakos szaleje w tym moim brzuchu

Do góry