reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Bozienka -mam tak samo maluch wariuje i czuje go praktycznie cały czas.A jak jest cisza wystarczy jak reke położę i czuję jak się przekręca.A jak widać jak się rusza normalnie wzgórki pagórki na brzuchu (ale jak chciałam nagrać to cisza )A teraz położył się po prawej stronie brzucha i mam krzywy heh a co to będzie później

reklama
Ja dziś nie spałam całą noc a Aleks razem ze mną, zasnął dopiero po 5 i po raz pierwszy bawił się ze mną
Stukałam w jednym miejscu a on odpukiwał
Super zabawa, super uczucie, bardzo czekałam na ten moment
Mam nadzieję,że teraz będzie się częściej z mamusią bawił :-)

MaMicurina no imprezowe dziecie:-)moje ma impre od 6 az do teraz dlatego nie spie:-)
po pecherzu i dole macicy dostawalam ze az bolało :-)

Ja dziś nie spałam całą noc a Aleks razem ze mną, zasnął dopiero po 5 i po raz pierwszy bawił się ze mną
Stukałam w jednym miejscu a on odpukiwał
Super zabawa, super uczucie, bardzo czekałam na ten moment
tez juz mi sie udaje jak sie rozkręci mały:tak:

dziewczyny a je sie troszke martwie tak czytam jak wasze dzieciaczki kicaja , a moja tosia jest slabo wyczuwalna moj M mi mowi , ze jest spokojna po nim i sobie spi, przykladam rece do brzuszka zazwyczaj wieczorkiem i czuje ze sie rusza, M tez naslu****e brzuszka i mowi ze bulgocze no nie wiem:(

Ewstra - nie martw się maluszek pewnie tak leży ze słabiej czujesz ruchy.Przez ostatnie 2 dni miałam tak ze mój maluch cały czas praktycznie spał aż się wystraszyłam i trochę mniej się rusza w brzuszku.A przy pierwszej ciąży moja córcia była aniołkiem bardzo mało się ruszała a najmocniej czułam ją dopiero w 9 miesiącu.Wiec z Każdą jest inaczej żeby było śmieszniej nawet tyje się inaczej :-)

reklama
ewstra = moj maluch ostatnio obrazil sie na mnie i prawie 3 dni sie nie odzywal- musnol mnie to tu to tam ale bez szalenstw, teraz sie rusza wiecej ale tez nie mozna powiedziec, ze jakos szaleje w tym moim brzuchu

Do góry