reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Bozzienka glowa do gory! napewno bedzie dobrze!

A ja zgodnie z suwaczkiem zostalam dzis obudzona ta slynna czkawka!!! :-):-D Ale uczucie mega!

reklama
Jezzzuuu jak sie ta czkawke czuje???Bo ja nie czuje albo nie wiem ze to to:-)Dzisiaj mam taki sam koncert jak wczoraj wczoraj moze mialam z jakies dwie godzinki spokoju a tak to wali caly czas:-)ale patrzcie jak to z nami jest nie kopie zle kopie tez zle nie wytrzymam:-D

Tunia tak samo jak z ruchami poczujesz bedziesz wiedziala, ze to to :-) Jak to opisac.. jak czujesz malenstwo ze sie "rusza" , to to jest taki ruch pojedynczy i powtarza sie dokladnie tak samo cyklicznie przez jakis czas :-) az delikatnie czulam, ze roznosi sie po brzuszku. I bylo na tym boku co lezalam, obrocilam sie na drugi, przepłyneło na drgi boczek i znowu cykliczne takie ruchy pojedyncze :-) Nie no napewno to to :-D

angel - cudnie to opisałaś :)) a dokładnie chodzi o mocniejsze albo delikatniejsze rytmicznie powtarzające się "pukania" :)

Bozienka nie martw się - BĘDZIE DOBRZE, bo tak chcemy.

Moja wiercipięta dziś wybitnie okazała niezadowolenie, że ja położna macać chciała i pobawiła się z nią w berka :-D:-D Ale miałam ubaw :-D:-D.
A czkawkę to chyba też juz czułam - dwa dni temu poczułam nagle takie rytmiczne pukanie i wtedy od razu przyszła mi na myśl czkawka - tak przynajmniej myślę ;-)

ja tez czkawkę ( chyba) już kilka razy wyczułam, ale generalnie bardzo delikatnie i w sumie rzadko dzidzia szaleje w brzuszku, zwykle wieczorem się uaktywnia, ale wciąż nie jest to takie kopanie żeby było bardzo mocno wyczuwalne, może jakaś delikatna sztuka mi się trafiła;)

reklama
Do góry