reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Bozzienka glowa do gory! napewno bedzie dobrze!

A ja zgodnie z suwaczkiem zostalam dzis obudzona ta slynna czkawka!!! :-):-D Ale uczucie mega!

reklama
Jezzzuuu jak sie ta czkawke czuje???Bo ja nie czuje albo nie wiem ze to to:-)Dzisiaj mam taki sam koncert jak wczoraj wczoraj moze mialam z jakies dwie godzinki spokoju a tak to wali caly czas:-)ale patrzcie jak to z nami jest nie kopie zle kopie tez zle nie wytrzymam:-D

Tunia tak samo jak z ruchami poczujesz bedziesz wiedziala, ze to to :-) Jak to opisac.. jak czujesz malenstwo ze sie "rusza" , to to jest taki ruch pojedynczy i powtarza sie dokladnie tak samo cyklicznie przez jakis czas :-) az delikatnie czulam, ze roznosi sie po brzuszku. I bylo na tym boku co lezalam, obrocilam sie na drugi, przepłyneło na drgi boczek i znowu cykliczne takie ruchy pojedyncze :-) Nie no napewno to to :-D

angel - cudnie to opisałaś :)) a dokładnie chodzi o mocniejsze albo delikatniejsze rytmicznie powtarzające się "pukania" :)

Bozienka nie martw się - BĘDZIE DOBRZE, bo tak chcemy.

Moja wiercipięta dziś wybitnie okazała niezadowolenie, że ja położna macać chciała i pobawiła się z nią w berka :-D:-D Ale miałam ubaw :-D:-D.
A czkawkę to chyba też juz czułam - dwa dni temu poczułam nagle takie rytmiczne pukanie i wtedy od razu przyszła mi na myśl czkawka - tak przynajmniej myślę ;-)

ja tez czkawkę ( chyba) już kilka razy wyczułam, ale generalnie bardzo delikatnie i w sumie rzadko dzidzia szaleje w brzuszku, zwykle wieczorem się uaktywnia, ale wciąż nie jest to takie kopanie żeby było bardzo mocno wyczuwalne, może jakaś delikatna sztuka mi się trafiła;)

reklama
Do góry