reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Mój synuś zaczyna swoją aktywność zawsze około 22-23 jak mam iść spać. No i wczoraj z nim się bawiłam. Ale jak tatuś rekę przystawiał to się uspokajał. Jak ja brał to znowu zaczynał:p hehe ALe jednego chociaż kopniaka poczuł:-)

a u mnie coś cisza od wczoraj...ale pamiętam że Jagoda też miała takie przestoje... mam nadzieję,że się odwrócił synuś i w środek brzucha se kopie.......:tak:

I jak tam wasze maluchy wierzgaja? Wciąż bardzo nisko po podbrzuszu? Moje małe jeszcze tak, ale od paru dni codziennie jest chwila "jazdy" na całej szerokosci miedzy spojeniem a pępkiem :szok: Ależ to musi mieć siły by sie przebić przez tłuszczyka w tym miejscu :-) No i wczoraj jak w tym miejscu szalało to tata został tak skopany po policzku , że szok :-D:-D

w 1 ciazy syn malo kopa, czulam po 26 tc jak mi pod zebra wlazi i spokoj,
w 2 ciazy mloda czuje codziennie raz mnie kopie tak hmm seriami w ciagu dnia raz jakis kopniak od niechcenia i tyle, czasem wieczorami sie uaktyewnia w wiekszosc jak lee i pare razy w nocy chyba za ciasno jej bylo bo budzila mame na siku- nie doczekam sie kiedy mnie nad pepkiem kopac bedzie

Moja mala codzinnie jest aktywna nie cały czas ale czasami przerwy sobie robi a dzisiaj cała noc spać nie mogłam to moje.malenstwo mi towarzyszyło :) mój jeszcze kopie nisko ale za niedługo juz nasze maleństwa będą się rozciągać, przeciągać i wtedy będziemy narzekać ze nas to boli ;)

Jak siedzę (zazwyczaj przy komputerze) to czuję na dole podskoki a tak normalnie to nie, dopiero jak się położe w nocy to mi "coś" koło pępka skacze :-), a wczoraj to mi chyba Małe usnęło z pupą wypiętą na cały świat, bo miałam z jednej strony brzucha koło pępka górkę, a z drugiej nie

reklama
Nie no u nas jest codziennie jazda :-) Co jakis czas, regularnie- albo poprostu ruchy w podbrzuszu, albo smiale kopy podbrzusze i wlasnie pod pepkiem na calej szerokosci :-) Jak juz sie klade, to tak na bolu z noga wyzej podciagnieta i na ten poczek splywa i wali niezle - odwroce sie, spynei na drugi boczek i to samo heheh :-D
Przed chwila tez nas skopalo po srodku miedzy pepkiem a spojeniem.. A wczoraj akuart trzymalam reke tam i jak mi lutnęło to aż krzyknelam i meżo sie wystraszyl :zawstydzona/y::-D

Do góry