reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Mój synuś zaczyna swoją aktywność zawsze około 22-23 jak mam iść spać. No i wczoraj z nim się bawiłam. Ale jak tatuś rekę przystawiał to się uspokajał. Jak ja brał to znowu zaczynał:p hehe ALe jednego chociaż kopniaka poczuł:-)

a u mnie coś cisza od wczoraj...ale pamiętam że Jagoda też miała takie przestoje... mam nadzieję,że się odwrócił synuś i w środek brzucha se kopie.......:tak:

I jak tam wasze maluchy wierzgaja? Wciąż bardzo nisko po podbrzuszu? Moje małe jeszcze tak, ale od paru dni codziennie jest chwila "jazdy" na całej szerokosci miedzy spojeniem a pępkiem :szok: Ależ to musi mieć siły by sie przebić przez tłuszczyka w tym miejscu :-) No i wczoraj jak w tym miejscu szalało to tata został tak skopany po policzku , że szok :-D:-D

w 1 ciazy syn malo kopa, czulam po 26 tc jak mi pod zebra wlazi i spokoj,
w 2 ciazy mloda czuje codziennie raz mnie kopie tak hmm seriami w ciagu dnia raz jakis kopniak od niechcenia i tyle, czasem wieczorami sie uaktyewnia w wiekszosc jak lee i pare razy w nocy chyba za ciasno jej bylo bo budzila mame na siku- nie doczekam sie kiedy mnie nad pepkiem kopac bedzie

Moja mala codzinnie jest aktywna nie cały czas ale czasami przerwy sobie robi a dzisiaj cała noc spać nie mogłam to moje.malenstwo mi towarzyszyło :) mój jeszcze kopie nisko ale za niedługo juz nasze maleństwa będą się rozciągać, przeciągać i wtedy będziemy narzekać ze nas to boli ;)

Jak siedzę (zazwyczaj przy komputerze) to czuję na dole podskoki a tak normalnie to nie, dopiero jak się położe w nocy to mi "coś" koło pępka skacze :-), a wczoraj to mi chyba Małe usnęło z pupą wypiętą na cały świat, bo miałam z jednej strony brzucha koło pępka górkę, a z drugiej nie

reklama
Nie no u nas jest codziennie jazda :-) Co jakis czas, regularnie- albo poprostu ruchy w podbrzuszu, albo smiale kopy podbrzusze i wlasnie pod pepkiem na calej szerokosci :-) Jak juz sie klade, to tak na bolu z noga wyzej podciagnieta i na ten poczek splywa i wali niezle - odwroce sie, spynei na drugi boczek i to samo heheh :-D
Przed chwila tez nas skopalo po srodku miedzy pepkiem a spojeniem.. A wczoraj akuart trzymalam reke tam i jak mi lutnęło to aż krzyknelam i meżo sie wystraszyl :zawstydzona/y::-D

Do góry