reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Nasze się tak wierci... że juz spac nie mogę... haha.
wypycha brzuch - to z lewej, to z prawej... to kawałek pod pępkiem... a to z tyłu ...
No i oczywiście mamy Dzidziunie Tatunia jak. Tatus wraca z pracy - Bąbel zaczyna wariować, az tatko rączke połozy i pogada -potem spokoj.
Tatko się w nocy obudzi...Bąbel też - az tatko polozy rączke i nie zacznie usypiac. Ładne rzeczy, ładne... Już spiskuja przeciw mamie. hehe

Pępek mój już się spłyca też(ale to juz od dluzszego czasu) - ciekawe czy wyskoczy.
Ostatnio najmłodsza siostra Lubego zadała mi pytanie: ".. a masz jeszcze pępek?" :-D:-D:-D

... w nocy zostałam tak skopana, że raz to aż zabolało. - wczesniej bolało/dokuczało jak Bąbel celował w pęcherz. Teraz dostałam pod pępek takiego kopa, ze oooj, ooooj .. Zaczyna się, zaczyna powoli.

-----
gratuluję pierwszych widzialnych kopków:D

Mój maluch też łobuziak :-)Mało śpi i zawsze jak położę ręke to kopie i tak samo tatę.Tylko maluch zazdrosny o starszego brata bo go nie chce nigdy kopać od razu przestaje.Ja jak się wypnie czasem to mam z jednej strony brzucha taką górkę podobne uczucie jak mi brzuch się napina ale nie w całości na początku się wystraszyłam ze znowu skurcze ale to maluszek.Nie wolno mi go głaskać ale rękę czasem położę żeby nie czuł się samotny.

nasz mały mnie dzisiaj nastraszył,bo z rana cisza nic zero kopniaczków później na mieście nic nie czułam podczas obiadu też wcałe dopiro wiczorkiem zaczął mamusię kopać,nawet słodkości nie działały,wystraszył mamę

nasz maluch jeszcze jakos tako nie kopie tylko wyraźne bulgotanie słychać :) ale wczoraj słyszałam serduszko więc jestem spokojna a czas na kopniaki jeszcze przyjdzie, ważne że jest wszystko ok :) a tym co czuja wyraźne kopnięcia gratuluje a jednocześnie zazdroszcze :))))

Moje maleństwo:-) chyba powoli wyrabia sobie swój rytm albo jest takie ruchliwe :-) rano w południe i wieczorem regularnie mamusie szturcha ale najbardzie zdziwiło mnie że mój maż ostatnio poczuł kopniaczka jak się brzuszkiem bawił z synem myślalam że na tym etapie tylko ja czuję ruchy :-) tak czy siak cudowne uczucie :-D

reklama
Do góry