reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

a ja tak narzekałam, bałam się że nie czuję ruchów a tu psikus i poczułam wczoraj po 23 jak już w łóżku leżałam pierwsze kopniaczki :) ale to cudowne uczucie a buzia to mi sie tak cieszy że szok!!!:happy:

reklama
a ja tak narzekałam, bałam się że nie czuję ruchów a tu psikus i poczułam wczoraj po 23 jak już w łóżku leżałam pierwsze kopniaczki :) ale to cudowne uczucie a buzia to mi sie tak cieszy że szok!!!:happy:

Super!! To tak jest.. dlugo czekamy, zastanawiamy si enad kazdym "czyms" innym co pyrknie w brzuszku.. A nagle jak zacznie to jest takie piekne :happy: I najczesciej od tej pory juz zaczyna wierzgac coraz czesciej, wyrazniej.. a czlowiek mysli "jak to bylo jak tego nie bylo" :-D

dzięki dziewczyny, juz naprawde sie zamartwiałam czy jest wszystko ok ale jak usłyszałam w piatek na wizycie u gina jak serduszko bije to sie uspokoiłam a wczoraj jeszcze te kopniaki doszły, poprostu cudowna rzecz!!!:rofl2:

a ja wczoraj zauwazylak pierwszy raz ze jak Kacper kopie to mi brzucj w tym miejscu skacze - ja mam ruchy juz od 16 tygodnia wiec bardzo wczesnie, ale wczoraj pierwszy raz w wannie zaobserowalam ze te mocne kopniaczki to juz widac :) fajna sprawa strasznie fajna

a ja wczoraj przeżyłam prawdziwą kanonadę kopniaków , niepokoi mnie tylko fakt, że są one zlokalizowane bardzo nisko:D nie wiem co dziecko wyczynia skoro jest ułożone główkowo, mam nadzieję, że nie uderza głową w mur;D

reklama
Amandla na tym etapie ciąży dzecko nie jest jeszcze ułożone :-) ono sobie fika koziołki i może zmieniać pozycję wtedy kiedy chce :tak:

Do góry