reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
u mnie zaczyna sie chyba pomału coś wkoncu dziac :) bo wczoraj czułam w ciągu dnia jak cos bulgocze i mrowi w brzuchu (rano, popołudniu i wieczorem) i dzisiaj z rana to samo, mam nadzieje ze to dzidzia :) mogła by wkoncu dac o sobie znac i kopać już :))

ooo u mnie zaczyna sie po nocach rozrabianie, wczoraj nieźle skopało tatusia jak sie do niego przytuliłam w nocy :-D
ale nawet nie wiecie jakie mam spanie teraz , spie w nocy i jeszcze w ciągu dnia sporo godzin. praktycznie przesypiam cały dzien.:confused:

u mnie zaczyna sie chyba pomału coś wkoncu dziac :) bo wczoraj czułam w ciągu dnia jak cos bulgocze i mrowi w brzuchu (rano, popołudniu i wieczorem) i dzisiaj z rana to samo, mam nadzieje ze to dzidzia :) mogła by wkoncu dac o sobie znac i kopać już :))
mnie bulgotalo nad ranem ...pewnie z glodu :-D

ooo u mnie zaczyna sie po nocach rozrabianie, wczoraj nieźle skopało tatusia jak sie do niego przytuliłam w nocy :-D
ale nawet nie wiecie jakie mam spanie teraz , spie w nocy i jeszcze w ciągu dnia sporo godzin. praktycznie przesypiam cały dzien.:confused:
jak ja zazdroszcze...chcialabym pospac w ciagu dnia dla zabicia nudy a tu nic...zeroooooo:wściekła/y:

Dziewczyny w końcu stało się:):)
Wczoraj późnym wieczorem przed 24 leżałam w wyrku oglądając TV aż tu nagle plum plum, na samym środku bardzo nisko poczułam malucha
Jestem pewna, że to on. Od razu wiedziałam,ze to bobasek szaleje
O ile wtedy byłam pewna,że to jelita czy coś innego tak teraz jak tylko poczułam od razu pojawiły mi się łzy w oczach z radości i wiedziałam,że to maluszek daje mamie znać
Potem chwila spokoju i jeszcze raz bulgotnęło, co prawda już słabiej ale to też maluch
Wczoraj zasnęłam z wielkim uśmiechem na twarzy :):)
Mam nadzieję,że teraz już będę czuła maluszka co jakiś czas

Kadza aż Ci zazdroszczę tego spania ja mam z tym problem bo nawet 6 godzin nie mogę przespać

Atomówka wielkie gratki,widzisz teraz będzie coraz częściej i mocniej kopało maleństwo

Dziewczyny w końcu stało się:):)
Wczoraj późnym wieczorem przed 24 leżałam w wyrku oglądając TV aż tu nagle plum plum, na samym środku bardzo nisko poczułam malucha
Jestem pewna, że to on. Od razu wiedziałam,ze to bobasek szaleje
O ile wtedy byłam pewna,że to jelita czy coś innego tak teraz jak tylko poczułam od razu pojawiły mi się łzy w oczach z radości i wiedziałam,że to maluszek daje mamie znać
Potem chwila spokoju i jeszcze raz bulgotnęło, co prawda już słabiej ale to też maluch
Wczoraj zasnęłam z wielkim uśmiechem na twarzy :):)
Mam nadzieję,że teraz już będę czuła maluszka co jakiś czas

Gratulacje :-):-)
No to jak ja wtedy co tu pisałam o tym pyknieciu pod reka, tez mi sie oczy zaszkliły wiec intuicja matki wiedziała swoje ;-)

reklama
a ja swoje malenstwo zaczoskowalam i sie jej to niepodoba najwyrazniej kopie jak niewiem co wezme lyka mleczka z miodzikiem i czosnkiem odrazu kop porzadny chyba sie jej ten sam niespodobal ;) tak jak i mamusi ;) gratulacje dla wyczekanych kopniaczkow teraz beda tylko mocniejsze i czestsze :)

Do góry