reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
u mnie zaczyna sie chyba pomału coś wkoncu dziac :) bo wczoraj czułam w ciągu dnia jak cos bulgocze i mrowi w brzuchu (rano, popołudniu i wieczorem) i dzisiaj z rana to samo, mam nadzieje ze to dzidzia :) mogła by wkoncu dac o sobie znac i kopać już :))

ooo u mnie zaczyna sie po nocach rozrabianie, wczoraj nieźle skopało tatusia jak sie do niego przytuliłam w nocy :-D
ale nawet nie wiecie jakie mam spanie teraz , spie w nocy i jeszcze w ciągu dnia sporo godzin. praktycznie przesypiam cały dzien.:confused:

u mnie zaczyna sie chyba pomału coś wkoncu dziac :) bo wczoraj czułam w ciągu dnia jak cos bulgocze i mrowi w brzuchu (rano, popołudniu i wieczorem) i dzisiaj z rana to samo, mam nadzieje ze to dzidzia :) mogła by wkoncu dac o sobie znac i kopać już :))
mnie bulgotalo nad ranem ...pewnie z glodu :-D

ooo u mnie zaczyna sie po nocach rozrabianie, wczoraj nieźle skopało tatusia jak sie do niego przytuliłam w nocy :-D
ale nawet nie wiecie jakie mam spanie teraz , spie w nocy i jeszcze w ciągu dnia sporo godzin. praktycznie przesypiam cały dzien.:confused:
jak ja zazdroszcze...chcialabym pospac w ciagu dnia dla zabicia nudy a tu nic...zeroooooo:wściekła/y:

Dziewczyny w końcu stało się:):)
Wczoraj późnym wieczorem przed 24 leżałam w wyrku oglądając TV aż tu nagle plum plum, na samym środku bardzo nisko poczułam malucha
Jestem pewna, że to on. Od razu wiedziałam,ze to bobasek szaleje
O ile wtedy byłam pewna,że to jelita czy coś innego tak teraz jak tylko poczułam od razu pojawiły mi się łzy w oczach z radości i wiedziałam,że to maluszek daje mamie znać
Potem chwila spokoju i jeszcze raz bulgotnęło, co prawda już słabiej ale to też maluch
Wczoraj zasnęłam z wielkim uśmiechem na twarzy :):)
Mam nadzieję,że teraz już będę czuła maluszka co jakiś czas

Kadza aż Ci zazdroszczę tego spania ja mam z tym problem bo nawet 6 godzin nie mogę przespać

Atomówka wielkie gratki,widzisz teraz będzie coraz częściej i mocniej kopało maleństwo

Dziewczyny w końcu stało się:):)
Wczoraj późnym wieczorem przed 24 leżałam w wyrku oglądając TV aż tu nagle plum plum, na samym środku bardzo nisko poczułam malucha
Jestem pewna, że to on. Od razu wiedziałam,ze to bobasek szaleje
O ile wtedy byłam pewna,że to jelita czy coś innego tak teraz jak tylko poczułam od razu pojawiły mi się łzy w oczach z radości i wiedziałam,że to maluszek daje mamie znać
Potem chwila spokoju i jeszcze raz bulgotnęło, co prawda już słabiej ale to też maluch
Wczoraj zasnęłam z wielkim uśmiechem na twarzy :):)
Mam nadzieję,że teraz już będę czuła maluszka co jakiś czas

Gratulacje :-):-)
No to jak ja wtedy co tu pisałam o tym pyknieciu pod reka, tez mi sie oczy zaszkliły wiec intuicja matki wiedziała swoje ;-)

reklama
a ja swoje malenstwo zaczoskowalam i sie jej to niepodoba najwyrazniej kopie jak niewiem co wezme lyka mleczka z miodzikiem i czosnkiem odrazu kop porzadny chyba sie jej ten sam niespodobal ;) tak jak i mamusi ;) gratulacje dla wyczekanych kopniaczkow teraz beda tylko mocniejsze i czestsze :)

Do góry