reklama
matitka
Fanka BB :)
wiem,że każde dzieciątko jest inne
ale po trzech szalejących maluchach te nikłe kopniaczki martwią a przeżycia z tamtego roku też swoje robią,wszystko się kumuluje i wtedy jest stres i obawa czy wszystko jest ok
Nie wiem co przeszlas w tamtym roku ale trzeba byc dobrej wiary, nadzieja umiera zawsze ostatnia.
Moje wczoraj po czekoladzie nie kopalo ale to bulgotki byly
Ja powinnam lezec ale wczoraj zrobilam sobie krotki spacer, za ladna pogoda byla.
Perelandra
ja już sama nie wiem czy to ruchy czy nie... czasem czuję się tak jakbym miała 2 serca - jedno w normalny miejscu, a drugie w dole brzucha ;-)a może tylko mi się zdaje, że coś czuję
kamilaedi
z tymi dwoma sercami to cos musi byc bo ja czasem tez tak czuje....ja już sama nie wiem czy to ruchy czy nie... czasem czuję się tak jakbym miała 2 serca - jedno w normalny miejscu, a drugie w dole brzucha ;-)a może tylko mi się zdaje, że coś czuję
Bozienka24
te dwa serca to moga byc nuzki waszych skarbow delikatne pukniecia poluzcie sie odprezcie i zobaczycie
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja wczoraj wieczorem poczułam pierwsze kopnięcie. Jeden z kotów namówił Rybę. Leżałam na wznak, a kota miałam ułożonego na brzuchu i Ryba pierwszy raz wierzgnęła, i to solidnie. :] Najwyraźniej moje dziecko lubi koty.
Gratuluję! A maluszek może lubi ciepełko od kota ;-)
ja już sama nie wiem czy to ruchy czy nie... czasem czuję się tak jakbym miała 2 serca - jedno w normalny miejscu, a drugie w dole brzucha ;-)a może tylko mi się zdaje, że coś czuję
spokojnie, macie jedno serce, tylko widocznie nie zwracałyście wczesniej uwagi, że brzuc i piersi też falują w rytmie bicia Waszego serca ;-) mi razem z biciem serca wszystko podsakakuje i jak czytam książkę na leżąco, to nie mogę sobie na piersi podeprzeć, bo mi literki skaczą
A mój maluch wierzga aż miło, ale tylko w dole brzucha, rzadko czuję go powyżej połowy brzucha pod pępkiem...
pinula30
Te dwa serca daje też uczucie przez to że przez brzuch aorta brzuszna przechodzi, a u nas teraz więcej krwi krąży więc jest to bardziej odczuwalne. Jak przyłoże ręke do brzucha po lewej stronie to czuje puls Maluszka niestety nie czuje, choc leci mi 19 tydzień kiedy się doczekam
reklama
Kasiurek1983
doczekasz sie, chyba ze masz łozysko przodujace wtedy trudniej czuc ruchyTe dwa serca daje też uczucie przez to że przez brzuch aorta brzuszna przechodzi, a u nas teraz więcej krwi krąży więc jest to bardziej odczuwalne. Jak przyłoże ręke do brzucha po lewej stronie to czuje puls Maluszka niestety nie czuje, choc leci mi 19 tydzień kiedy się doczekam
Podziel się: