reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
A nic nie mów.. czasem idzie naprawde sie w pól zgac od takiej nagłej wypinki.. A pod zebra jak mi wlazl z OBU stron wczoraj w nocy myslalam ze fiknę :confused2:

Moja kluseczka też ostre wygibasy ćwiczy, ale tylko się cieszyć, bo jakby była za spokojna to bym się pewnie martwiła ;P

Dokładnie to samo sobie powtarzam :tak: Jego aktywnosc daje mi od poczatku duzo radosci i mam nadzieje, ze nagle drastycznie nie zmaleje przez zmniejszanie sie miejsca do ruszania..
Ale bolec boli :confused2::rofl2:

Angel. - mnie też czasem boli, ale co tam, niech siedzi i się rusza jeszcze troszkę wytrzymamy, ja się bardziej boję co to będzie jak brzuszek zniknie a malutka będzie już w domu, jakoś mnie przerażenie bierze, że sobie nie dam rady.... ;/ co z tym suwaczkiem moim jakaś ciemna chyba jestem, że nie mogę sobie tego ustawić :(

reklama
Do góry