reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Atomówka moja Niunia to samo wyprawia - ostatnio M się ze mnie śmiał - pół godziny z kamerą czekałam aż skakać zacznie :-D:-D:-D:-D ale się udało :-)

Dziewczyny przy ostrych skurczach ostatnio mi pomogło jak przyjęłam pozycję "na czworaka" - no chwila, moment i cały ból jak ręką odjął....

A oto Amelka jak sie dzis wypina i kreci ;-)[video=youtube;az4mVz7Az4k]http://www.youtube.com/watch?v=az4mVz7Az4k&feature=colike[/video]

Atomówka moja Niunia to samo wyprawia - ostatnio M się ze mnie śmiał - pół godziny z kamerą czekałam aż skakać zacznie :-D:-D:-D:-D ale się udało :-)

Dziewczyny przy ostrych skurczach ostatnio mi pomogło jak przyjęłam pozycję "na czworaka" - no chwila, moment i cały ból jak ręką odjął....

Mi też bardzo pomaga taka pozycja na czworakach ale z tyłkiem do góry, wszystko przechodzi i całkiem wygodnie jest bo brzuszek sobie swobodnie wisi i nic nie uciska. Odpoczywa wtedy kręgosłup i miednica. POLECAM

Atan,

No fitness w brzuchu na całego,
jakbym swój brzuch widziała:wink::wink:
może tak mają dziewczynki z imieniem Weronika (Twoja tak na drugie, my tak chyba damy na pierwsze)

reklama
Do góry