reklama
Atomówka moja Niunia to samo wyprawia - ostatnio M się ze mnie śmiał - pół godziny z kamerą czekałam aż skakać zacznie ale się udało :-)
Dziewczyny przy ostrych skurczach ostatnio mi pomogło jak przyjęłam pozycję "na czworaka" - no chwila, moment i cały ból jak ręką odjął....
Dziewczyny przy ostrych skurczach ostatnio mi pomogło jak przyjęłam pozycję "na czworaka" - no chwila, moment i cały ból jak ręką odjął....
monika2412
Fanka BB :)
A mój maluch ostatnio śpioch mało się rusza aż czasem sprawdzam czy ok wszystko i go zaczepiam chyba nabiera siły do porodu
lastpetunia
Atan ładnie ta Twoja Amelka wywija w brzuszku )
jopal
Atomówka moja Niunia to samo wyprawia - ostatnio M się ze mnie śmiał - pół godziny z kamerą czekałam aż skakać zacznie ale się udało :-)
Mi też bardzo pomaga taka pozycja na czworakach ale z tyłkiem do góry, wszystko przechodzi i całkiem wygodnie jest bo brzuszek sobie swobodnie wisi i nic nie uciska. Odpoczywa wtedy kręgosłup i miednica. POLECAM
MaMicurina
ja mam od 3 dni te skurcze i małego czuję tak sporadycznie ze az mi przykro:-(
reklama
ja mam od 3 dni te skurcze i małego czuję tak sporadycznie ze az mi przykro:-(
MaMicurina,
a moze magnez i no spa troche wyciszy te skurcze przepowiadajace, moze spróbuj. A małemu czekolady, po dostawie glukozy pofika, no i dużo pijemy wtedy lepszy przepływ w lozysku/2litry wody.
Podziel się: