reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Baby a mój synuś tak fika że ja jestem w szoku.. Jagoda była bardzo ruchliwa ale bez jaj! To co ten akrobata wyczynia to jest szok, szok, szok - brzuch mnie boli:no: masakra jakaś:szok:

Jak tam wasze dzieciaczki? moja mała dzisiaj taka niemrawa, że aż się stresuję czy wszystko ok, jak normalnie kopie i wierci się jak szalona tak dzisiaj jakby jej prawie nie było... ahhh tak źle tak nie dobrze ;/

My nusia181 widzę mamy bardzo zbliżone terminy, ja ostatnio się naczytałam jakie są objawy zbliżającego się porodu i tylko chodzę i się obserwuję czy to już to czy tamto... ;p zwariować można ;p

Żebyś wiedziała, ja tez tylko szukam objawów u siebie. Ide do lazienki i patrze czy czasami czop nie odszedl, czy wody nie sacza sie. Skurcze przepowidajace juz mam. mam cicha nadzieje ze jeszcze 2 tyg synus posiedzi sobie w brzusiu:-)

nusia181 - ja to jestem taka zestresowana, że jakoś chyba się nie umiem cieszyć, że to już tak blisko końca, czasem mam faze, że będę wyrodną matką

:szok:
Ale chyba to ze stresu i jak już zobaczę malutką to wszystkie wątpliwości i obawy miną...?!?!?!
Ja mam te chol... skurcze macicy i to takie ostre, nospa magnez nic na mnie nie działa, dziś znów cała noc spać nie mogłam i to takie te nasze ostatnie dni...

u mnie dziołcha też jakas żywsza ostatnio :szok: i to jaak :) wczoraj praktycznie cały dzien wariacje , tatus przyjechał i od razu był spokój :crazy: no jak tak będzie że przy tatusiu będzie tylko spokojna to szału dostane hehe :)
A z tymi objawami to też czytam i czytam na ten temat i nic u siebie nie widze no ja niewiem ale tez jak ide do łazienki to obczajka jest nie powiem :zawstydzona/y:
Ide spac póki młoda sie jeszcze nie obudziła bo jak sie obudzi znowu miejsca nie będe mogła znalesc bo będą wariacje :p i zostaną mi plecy :nerd: ooo i za późno już nie śpi...

reklama
Siedzę grzecznie przed laptopem, Aleks sobie tańczy
No to myślę nagram go
Powoli odsłaniam kołdrę, Aleks dalej tańczy
Podnoszę koszulkę do góry, Aleks nadal ćwiczy
No i się cieszę, w końcu się uda
Czekam chwilę, z odsłoniętym brzuchem ,wariacji ciąg dalszy
Włączam kamerkę i co?
Oczywiście du.a, ciszaaaaaaaa
Oszaleję z tym dzieckiem

Do góry