reklama
Ewstra
Fanka BB :)
Tunia kamerke mam zawsze pod reka rano mam gimnastyke w brzuchu ale jak tylko koldre podniose to koniec ,w ciagu dnia podobnie jak brzuszke odslonie cisza i wieczorem to samo musialabym w podczerwienie nagrywac chyba haha
Ewstra
haha madre te nasze malenstwa przypomniala mi sie historyjka jak mialam 3 latka zabralam mamie kosmetyczke usiadlam w przedpokoju za szafka i malowalam lale i siebie,mamcia sie pyta co robisz kosmetyczke schowalam za siebie i mowie nicccccccccccc
Kasiurek1983
cora raz mnie tak kopie ze wytrzymac nie idzie a raz jest taki dzien ze niesmialo pare razy da znac o sobie i tyle
kamilaedi
ja dzis zostalam skopana pierwszy raz po zebrach ale tak ze sie ruszyc z bolu nie moglam
anula_mm
czekając na...
mnie jak czasem Marcel kopnie to i pod kołderką się nie skryje ma moc chłopak i krzepę ale jak próbowałam nakręcić to spokój, może tylko delikatnie cos tam smyrnął, że ledwie widać ale na 3 min kręcenia filmu to żaden popis
po żebrach już mnie od ok miesiąca nieźle daje, skąd te dzieciaczki mają tyle siły
po żebrach już mnie od ok miesiąca nieźle daje, skąd te dzieciaczki mają tyle siły
reklama
nusia181
jA dzis po 24 w łózku bylam a synek tak dawał że o spaniu mołam zapomnieć. A moj się tylko śmiał i mówil jaką to krzepę ma ten nasz synuś:-)
Podziel się: