reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
Angel ślicznie Dorianek szaleje u mamusi w brzuszku :-)
MantaZG
a nasze tak bryka, że czuję sie tak jakbym miała cały brzuch w siniakach! ;o jakas masakra;p hahaha. wczoraj cierpiałam niesamowicie jak mi wypinała tyłek i nóżkę na zmianę, a do tego główkę przyciskała (ułożona główką ku dołowi)... bolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaało.
lastpetunia
Moja też jak czasami zacznie kopać albo się wypinać to końca nie widać tych zabaw :-):-*czasami to trochę boli ale da się przeżyć :-) ją to moja małą czuje już całymi dniami jak się delikatnie rusza bo już chyba za dużo miejsca tam nie ma ale wypinanie jest prawie non stop .
Angel.
Zwierzoholik;)
Ja nie wiem, ale mi tam po podbrzuszu jak pyrka - a skoro jest ulożony głowkowo to znaczy ze rusza raczkami, glowka, to to strasznie gilgocze
MaMicurina
nasz Oli oddaje dzis niesmiale pojedyncze ruchy i troche sie martwie...ale nie ma ciszy kompletnej wiec nie panikuje...jeszcze
reklama
nusia181
nasz Oli oddaje dzis niesmiale pojedyncze ruchy i troche sie martwie...ale nie ma ciszy kompletnej wiec nie panikuje...jeszcze
No własnie mój synus też dzis chyba leniu****e. wypinał sie troszke, troszke nóżkami pokopal ale leciutko....moze odpoczywa po wczorajszym dnu, bo wczoraj to cały dzien sie ruszał
Podziel się: