reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

reklama
Przyznam ze ostatnio moj maluch odzyl i rusza sie bardzo duzo ale nic nie boli jak kopie a mąż czuje to np jak idziemy spac a ja zaloze na niego noge to go dotykam brzuchem i mały podkopuje Roberta:-)

Mój Kubuś prawie zrzucił mi wczoraj talerz na podłoge :D
Jadłam obiad - siedzac na fotelu z nogami na krześle... i oparłam na brzuchu talerz, żeby wziąc miseczke z mizerią.. i w tym momencie tak mnie "dziabnął", że ledwo złapałam ten talerz - na szczescie juz niewiele na nim było wiec nie trzeba bylo sprzatac :)

Co mu takie zapachy robisz?? Nie dziw sie ze o malo nie zwalil ci tego talerza!! To jest tak jak by tobie ktos dal loda przez szybe!!! ;D ;D ;D
A tak poza tym to ja tez mialam wczoraj mizerie na obiadek!!!

Ja robie dzis ziemniaczki, miesko ze swinki z sosem holenderskim i do tego salatka z pomidorkow!!!

Hmmm.. a ja nawet chyba nie mam ochoty na jedzenie... pojem truskawek moze, mam jakies twarozki.. z glodu w kazdym razie nie padne :)

To nie ten watek ale dziewczyny nam chyba wybacza!
Ja tez bym nie gotowala ale moj kristi idzie znow na nocke wiec robie taka obiado-kolacje, a tym bardziej to on sobie to zazyczyl bo ja nie mam ostatnio pomyslow sama co mam gotowac!!!

reklama
Elpis-jak stawiasz talerze na syna to nie dziwi, że kopie! aq może smaka mu narobiłaś i stwierdził, że jak on nie je to ty też już nie będziesz ;D
fajnie jak tak wyraźnie kopią, co?!

Do góry