reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Iwonko fajna rzecz takie łóżeczko na biegunach ,tylko żeby później się nie okazało że będziesz niunie musiała cały czas huśtać :laugh: :laugh: :laugh:
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ja będę miała taki kosz wiklinowy na kółkach jak Marta w "M jak miłość" to zamiast bujać będę wozić ;D poza tym zwykłe łóżeczko...Megii,mój tak samo się w aucie zachowuje,poza tym ostatnio tylko czuję takie delikatne wiercenie się,to już nie są kopniaczki niestety...a wiekszość dnia mały przesypia...mam nadzieję,że jest ok...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OJ POISY ,POISY :laugh: :laugh:,jakiego tłuszczyku ? Moje maleństwo też bardzo mało się ruszało i troszkę się martwiłam ale nasze dzidzie chyba muszą troszeczkę oddychnąć przed narodzinami ,żeby później ze zdwojoną siłą pokazać kto tu rządzi ;D ;D :laugh: :laugh:
reklama
a ja właśnie się troszkę martwię bo zazwyczaj mój synek był bardzo ruchliwy,fikał do 24godz.budził mnie o 5,a teraz od 3dni od 23.30 do 12 wcale nie kopie tylko ze 3 razy się przekręci i cisza.zaczyna mnie to martwić napiszcie proszę czy wam też tak się zdarzyło że przez jakiś dłuższy czas maluszki były takie spokojne