reklama
mój się rozciąga tak że głowę ma na pęcherzu a nogi w żebrach-jak jadę samochodem to muszę rozłożyć maksymalnie siedzenie tak aby jeszcze cokolwiek widzieć za kierownicą, mam wrażenie jakby sam chciał patrzeć na droge tylko główka mu nie w tą stronę opadła
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Mały kierowca bombowca rośnie w Twoim brzuchalku Ewan
A moję dziecię rozpycha się straszliwie. Często chodzę w obcisłych ciuszkach no a wtedy brzuch faluje... co widać gołym okiem
Dzisiaj serduszko maluszka było wyczuwalne pod ręką... fajne uczucie... no chyba że moje serducho przeniosło się na prawą stronę pod żebra
A moję dziecię rozpycha się straszliwie. Często chodzę w obcisłych ciuszkach no a wtedy brzuch faluje... co widać gołym okiem
Dzisiaj serduszko maluszka było wyczuwalne pod ręką... fajne uczucie... no chyba że moje serducho przeniosło się na prawą stronę pod żebra
No Wiolu jestem nienasycona!!! A tak poza tym to fajnego byka walnelam!!! Przejrzyj przez z z kropka!!! Chociaz nie mam kropek i moze tylko r zjadlam!!! Juz sama nie wiem!!!
A moj kopie i spi, spi i kopie a najaktywniejszy jest przy tatusiu poznym wieczorkiem!!!
A moj kopie i spi, spi i kopie a najaktywniejszy jest przy tatusiu poznym wieczorkiem!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KRECIK ja do błędów zaczynam się przyzwyczajać ,chyba zaczynam sama robić a to przez moją córunie która jak przynosi zeszyty z dyktanda i widzę te byki to aż mnie głowa boli .Mnie uczyła polskiego moja ciocia która pilnowała mnie na każdym kroku i zdawała relacje mojemu dziadkowi .Wtedy uważałam to za chore ale widzę że się przydało ,wpoiła mi miłość do książki i widzę że córa też lubi czytać.
Kurcze ,widzę że wasze brykają zdrowo a mój coś się leniwy zrobił ,mam nadzieje że wszystko w porządku .Nie mogę się doczekać wizyty u gina i muszę się go dokładnie wszystko wypytać
Kurcze ,widzę że wasze brykają zdrowo a mój coś się leniwy zrobił ,mam nadzieje że wszystko w porządku .Nie mogę się doczekać wizyty u gina i muszę się go dokładnie wszystko wypytać
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
kurcze przedtem fikał aż wszystko bolało a teraz cisza .Dopiero jak adam położy ręke to zaczyna się ruszać albo raczej wpycha kolano lub stopę pod jego ręke :laugh: :laugh: