reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

Moj biedny chlopina tez ma niewesolo bo zeby wstac albo przekrecic sie z boku na bok zawsze sie o niego opieram ...a poza tym lampka nocna stoi z jego strony lozka wiec zawsze go budze zeby zapalil swiatelko...ale niech tez sie troche pomeczy ze mna hihi

reklama
Właśnie ,najgorzej to się wygramolić z tego łóżka ,jeszcze jaksię jest obróconym w kierunku wyjścia to pół biedy ale jak w drugą stronę to istna mordęga .Trzeba się obrócić ,usiąść i wstać ale najgorzsy jest ten obrót  :laugh: :laugh: :laugh:

No wlasnie ten obrot to najwiekszy nocny wyczyn chyba!!! I tak jak mowisz Iwonko ,niech nasi panowie tez sie troszke pomecza, chociaz odrobinke!!!

A mnie mala wczoraj skopala w cipke;) Za co? :mad:...
A co do obracania sie to moj maz usmiewa widzac mnie jak zarzucam noge zeby sie podniesc z lozka. Jakbym to widziala z jego perspektywy tez bym sie pewnie niezle usmiala...ale wczoraj nie bylo mi do smiechu bo brzuch mi twardnial i naprawde ciezko mi bylo sie poruszac, a maz- wesolek - komentowal kazdy ruch....W koncu z kanapy wyladowalam na twardym drewnianym krzeselku i tam bylo mi najlepiej..

:laugh: Ja tez mam spore problemy z obracaniem sie w nocy z boku na bok a czasem maly kopie tak mocno z jednej strony,ze musze sie przekrecic bo dziure w lozku wykopie ;) Do kibelka tez w nocy wstaje 2-3 razy zalezy ile wieczorem sie wody opije atez ma straszne pragnienie akurat wieczorem ::)

tak czytam i niespotkalam sie zeby ktoras z Was miala takie dolegliwosci jak ja...otoz jak wstaje w nocy do kibelka albo poprsotu wtsaje po calej nocy spanka (o ile mozna to tak nazwac)mam okropne bóle spojenia łonowego-probuje sie w nocy przekrecic a tu czasem tak zaboli ze nie moge sie ruszyc...albo jak sie zgramole z łóżka to probuje isc a tu kosc o kosc mi pyka boli okropnie i nie da zrobic kroku wiec drepce malymi kroczkami bo mam wrazenie ze jak zrobie wiekszy krok to sie ,,rozejde''..........malo to przyjemne lekarz mowi ze to normalne ale nic mi na to nieporadzi niema sposobu zeby mniej bolalo!A moze Wy cos wiecie na ten temat?

Tylko to ze to normalne!!! Ja tez przez to wlasnie mam problemy z wygramoleniem sie z lozka a jak juz nawet sie wygramole to ide tiptopkami i to jeszcze zgarbiona!!! Najgorszy jest pierwszy krok!!!

Ja też tak mam jak już się wygramolę z łóżka to pierwsze kroki są najgorsze boli mnie dosłownie wszystko i tak za każdym razem zanim zasnę to idę do kibelka jeszcze ze 4 razy a w nocy to standardowo co 2 godzinki ::)

dobrze wiedziec ze nie jestem z tym sama....a ten bol to ohhhhhhhh czasem szkoda slow zwlaszcza jak jeden boczek boli i trzeba sie na drugi przekrecic a tu kosci pykaja i nieda sie ruszyc...pocieszam sie ze to juz niedlugo no i jak sie niunia urodzi to zapomne o tych wsyztkich niedogodnosciach ciazowych

reklama
ja też tak mam od dwóch dni tyle ze nie w nocy a cały czas i naprawde wstaje z łóżka tylko jak muszę
i pocieszam się tym że jesst taka brzydka pogoda przynajmniej łatwiej jest leżeć

Do góry