reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

no to naprawde wspolczuje co innego jak boli w nocy lub rano a co innego caly dzien...ale jakos musimy wytrwac wszystko dla naszych maluchow

reklama
Witam wszystkie lipcóweczki!chciałam się z wami przywitać bo jestem u was nowa.troszkę czasu spędziłam w sierpnióweczkach ale teraz muszę się z nimi pożegnać bo termin mi się zmienił na koniec lipca.zresztą już sama nie wiem jak to będzie bo może przy następnej wizycie u lek.okaże się że znowu jednak sierpień hi,hi!mam nadzieję że już zostanie lipiec bo szybciej zobaczę moje słoneczko.tak więc co do tematu to moje maleństwo jest dziś troszeczkę leniwe,a w dodatku chyba mi przyłożyło w żebro bo coś mnie boli jak się ruszam.ale co tam!
pęcherz też mi daje popalić w nocy,wstaję po4-5razy-męczące.no to narazie tyle. :)

Igunia fajnie ze chcesz rodzic z nami w lipcu!!! Nie wylamuj juz sie i zostan z nami! Tu jest bardzo milutko!!!

A moglabys sie nam jakos soba i swoim brzusiem pochwalic??? Nasza galeryjka brzuszkow jest ciut pelniejsza od sierpniowek i zbieramy coraz to nowe brzucholki do kolekcji!!! jak tak przejzysz ile juz naszych fotek tam jest to moze i ciebie to zacheci do zrobienia malej sesyjki!!!

KRECIKU JAK TY JESTEŚ NIE NASYCONA Z TYMI BRZUCHOLKAMI HI HI HI HI .

IGUNIAwitamy u nas i udzielaj się ile możesz,.

Moje maleństwo nie daje już tak czadu jak przedtem,aż mi tego troszkę brakuje ,chyba jednak ma coraz mniej miejsca w brzusiu ,choć wcale ten brzuch nie jest taki małyi coraz bardziej robi się napięty i twardy .Za to za bardzo naciska na drogi rodne i to jest to czego się najbardziej obawiam ,ponieważ lekarz pokazał mi jak blisko ustawił do wyjścia

Witamy Iguniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja córcia jeszcze daje czadu i to zaczęła teraz po żebrach jeździć ::) SHOCK już nie wiem jak mam siedzieć leżeć i chodzić żeby tylko tak mocno nie obrywać.

Ja tak mocno nie obrywam chodzi raczej o to ze jak dzidzius sie rozpycha to ja odrazu się prostuję żeby mu się jakas krzywda nie działa bo i tak biedulek taki scisniety teraz jest...

moje zebra tez sa atakowane chyba niuni coraz barzdiej niewygodnie bo sie wierci i wypina rozne czesci swojego cialka...czasem niemoge sie ruszyc jak zacznie swoja gimnastyke w brzuszku

reklama
Do góry