reklama
Witam wszystkie lipcóweczki!chciałam się z wami przywitać bo jestem u was nowa.troszkę czasu spędziłam w sierpnióweczkach ale teraz muszę się z nimi pożegnać bo termin mi się zmienił na koniec lipca.zresztą już sama nie wiem jak to będzie bo może przy następnej wizycie u lek.okaże się że znowu jednak sierpień hi,hi!mam nadzieję że już zostanie lipiec bo szybciej zobaczę moje słoneczko.tak więc co do tematu to moje maleństwo jest dziś troszeczkę leniwe,a w dodatku chyba mi przyłożyło w żebro bo coś mnie boli jak się ruszam.ale co tam!
pęcherz też mi daje popalić w nocy,wstaję po4-5razy-męczące.no to narazie tyle.
pęcherz też mi daje popalić w nocy,wstaję po4-5razy-męczące.no to narazie tyle.
A moglabys sie nam jakos soba i swoim brzusiem pochwalic??? Nasza galeryjka brzuszkow jest ciut pelniejsza od sierpniowek i zbieramy coraz to nowe brzucholki do kolekcji!!! jak tak przejzysz ile juz naszych fotek tam jest to moze i ciebie to zacheci do zrobienia malej sesyjki!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KRECIKU JAK TY JESTEŚ NIE NASYCONA Z TYMI BRZUCHOLKAMI HI HI HI HI .
IGUNIAwitamy u nas i udzielaj się ile możesz,.
Moje maleństwo nie daje już tak czadu jak przedtem,aż mi tego troszkę brakuje ,chyba jednak ma coraz mniej miejsca w brzusiu ,choć wcale ten brzuch nie jest taki małyi coraz bardziej robi się napięty i twardy .Za to za bardzo naciska na drogi rodne i to jest to czego się najbardziej obawiam ,ponieważ lekarz pokazał mi jak blisko ustawił do wyjścia
IGUNIAwitamy u nas i udzielaj się ile możesz,.
Moje maleństwo nie daje już tak czadu jak przedtem,aż mi tego troszkę brakuje ,chyba jednak ma coraz mniej miejsca w brzusiu ,choć wcale ten brzuch nie jest taki małyi coraz bardziej robi się napięty i twardy .Za to za bardzo naciska na drogi rodne i to jest to czego się najbardziej obawiam ,ponieważ lekarz pokazał mi jak blisko ustawił do wyjścia
reklama
M
megii*
Gość
Mój synuś chyba ćwiczy muskuły a za ciężarki służą mu moje jajniki