reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

Nasz Kubus trząsł moim brzuchem dzisiaj normalnie jakby miał czkawkę - smieszne to było uczucie :))

reklama
Moje maleństwo chyba nie lubi szkoły bo wiercił sie na wszystkich wykładach a teraz to już kopie jak mała kózka :) Ale babci skpoać nie chce,co mi rękę do brzucha przyłoży,to urwisek przestaje fikać :laugh:

Allanek juz sie pochwalil swoja sila przed moimi rodzicami! Kristi czuje fikolki malego juz od dawna i teraz sam przychodzi, caluje brzuszeki i czeka na nastepna porcje kopniakow!!!
Szkoda ze nie moze tego poczuc tak jak my to czujemy!!!

Ojoj,dziś doznałam PRAWDZIWEGO kopniaka w żołądek! Czy moje dziecko juz mogłoby być ułożone głowką w dół??????? A może to chwilowa pozycja?

Olenko napewno moze sie juz tak ulozyc ale czy tylko na chwile czy juz na stale to nie wiadomo tak jak juz pisalam moj smerf w ciagu doby raz byl tak a raz inaczej na USG ;) :laugh:
Kocham te kopniaki i jak je czuje to jestem w siodmym niebie ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Moje maleństwo też szaleje wczoraj jak pokazałam córci jak mi się brzusio rusza to później cały czas za mną chodziła i mówiła żebym jej pokazała czy dzidzia się kręci:) Zauważyłam że moja córcia nie może się doczekać bo na początku to nie za bardzo jej się podobało że będzie miała rodzeństwo a teraz widzę bardzo dużą zmianę u niej :) cieszę się bardzo z tego powodu.

5314

5314

Kubuś wczoraj obdarował tatusia serią kopniaków - pewnie za ten nieszczęsny dwyanik ;) Takze tez jest juz caly happy, ze czuje ruchy swojego synusia :))

reklama
Mój brzucholek czasami chodzi cały i we wszystkie strony. Śmiejemy się z Arkiem, że chyba pajacyki ćwiczy. Ale wiecie co prócz tych wszystkich kopniaczków naszego synusia uwielbiam też patrzeć na rozradowane oczy mojego mężusia kiedy je widzi i czuje i miny które wtedy robi też są kochane :laugh:

Do góry