elips, to tak jak u mnie.ja juz od kilku dni moge wyczuc intensywne ruchy jak poloze reke na brzuchu i wtedy wolam meza, ktory oczywiscie nic jeszcze nie czuje ale za to robi sie troche niecierpiwy bo juz nie moze sie doczekac kiedy poczuje dzidziusia. Moze nasi mezczyzni za bardzo gruboskorni ;D aby cokolwiek poczuc.
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
To u mnie nie dość ze czuc na zewnątrz,to cały brzuszek mi skacze! ;D Dziś np w szkole synek tak mocno kopnął moją kolezankę jak polozyła mi rękę na brzuchu,ze aż sie wystraszyła :laugh:
no mój też już poczułam parę razy pierwszy raz jak położył rękę to mówi
jej tam coś się rusza jakby wogóle zapomniał że będziemy mieli dziecko :laugh: :laugh:
a w piątek mój synek kopnął moją siostrę która długo bała się położyć
rękę na moim brzuchu z powodu tak zwanego "przejścia na nią uroku mówi że się zauroczy a ona jeszcze ma czas na dzidzię" ale w końcu się odważyła i była w szoku że to tak wyraźnie czuć ;D ;D
jej tam coś się rusza jakby wogóle zapomniał że będziemy mieli dziecko :laugh: :laugh:
a w piątek mój synek kopnął moją siostrę która długo bała się położyć
rękę na moim brzuchu z powodu tak zwanego "przejścia na nią uroku mówi że się zauroczy a ona jeszcze ma czas na dzidzię" ale w końcu się odważyła i była w szoku że to tak wyraźnie czuć ;D ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Hihi,mój syn wczoraj bawił się w małego chcochlika,bo jak mamusia sie chciała wcześnie polożyć tzn o 21 to on za nic na świecie nie chciał przestać harcować i nie dość,że kopał,to jeszcze robił fikołki i wypinał pupkę :laugh: Wczoraj miał nadzwyczaj aktywny dzień
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A dzis tez jakby tańce mi w brzuszku urządza,non stop skacze W końcu skończyły sie leniwe czasy :laugh:
reklama