reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

elips, to tak jak u mnie.ja juz od kilku dni moge wyczuc intensywne ruchy jak poloze reke na brzuchu i wtedy wolam meza, ktory oczywiscie nic jeszcze nie czuje ale za to robi sie troche niecierpiwy bo juz nie moze sie doczekac kiedy poczuje dzidziusia. Moze nasi mezczyzni za bardzo gruboskorni ;D aby cokolwiek poczuc.

reklama
hihih.. im jest trudniej na pewno by my dodatkowo czujemy jeszcze każdy ruch od środka... ale jeszcze troche i nei tylko bedą czuć ale i widzieć :))

To u mnie nie dość ze czuc na zewnątrz,to cały brzuszek mi skacze! ;D Dziś np w szkole synek tak mocno kopnął moją kolezankę jak polozyła mi rękę na brzuchu,ze aż sie wystraszyła ;) :laugh:

Mnie moj maly tez wystraszyl ostatnio bo siedzialam sobie spokojnie a on nagle jak nie bryknal to az skoczylam :laugh: Bartka tez juz pare razy kopal ale czesto przestaje jak ktos dotyka brzucha zeby cos poczuc ;)

Mój mąż miał okazję poczuć jak kopie nasza córa bo naprawde miałam same piłki na brzuchu.Jak poczuł pierwszą serie ruchów to mu gały wyszły ;D i sie pyta czy to bardzo boli bo napewno musi boleć ;D ;D

no mój też już poczułam parę razy pierwszy raz jak położył rękę to mówi
jej tam coś się rusza jakby wogóle zapomniał że będziemy mieli dziecko :laugh: :laugh:
a w piątek mój synek kopnął moją siostrę która długo bała się położyć
rękę na moim brzuchu z powodu tak zwanego "przejścia na nią uroku mówi że się zauroczy a ona jeszcze ma czas na dzidzię" ale w końcu się odważyła i była w szoku że to tak wyraźnie czuć ;D ;D

Hihi,mój syn wczoraj bawił się w małego chcochlika,bo jak mamusia sie chciała wcześnie polożyć tzn o 21 to on za nic na świecie nie chciał przestać harcować i nie dość,że kopał,to jeszcze robił fikołki i wypinał pupkę :laugh: Wczoraj miał nadzwyczaj aktywny dzień :)

O, a ja tak bardzo chciałam Wam opowiedzieć o tańcach naszego Kubusia, że zrobiłam to na pierwszym wątku z brzegu - "o wszystkim i o niczym......" :))
"zakręcona, zakręcona"..

reklama
Widze ze moj Allanek tez wyczowa wiosne bo kopie jak nakrecony!!! Ale niech kopie bo to takie przyjemne!!

Do góry