reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

Bo onie biedni są z jednej strony i czasem mi żal mojego Piotrusia, ze moze tylko reke przyłożyc a tez nie zawsze wyczuwa (jak do tej pory, pozniej bedzie pewnie za kazdym razem). A te szczesliwe oczka to naprawde piekny widok :) A zobaczycie jak beda patrzec na dzidzie zaraz jak sie urodzą :)

reklama
moje maleństwo przestaje sie ruszac jak tata przyłoży łapę :( jeszcze go porządnie nie kopnął a tak bym chciała, żeby poczuł chociaż trochę z tego co ja dostaję!

ja zjadlam dzis sniadanko i postanowilam sprawdzic co sie na forum dzieje, polozylam sie na plecach a laptop na brzuchu... nawet nie zdarzylam otworzyc strony, a laptop juz w górze fruwał... to takie smieszne zobaczyc jak dzidzi kopnela moj brzuszek,ze az komp podskoczyl.... widocznie dzidzi bylo niewygodnie (kopnela tak ze 4 razy pod rzad) wiec zmienilam pozycje.... ;D

No jasne wkurzyl sie pewnie :laugh: Albo chcial sie z nami ciotkami porozumiec, moze jak polozysz klawiatura do brzucha to cos napisze hihihi ;)

Dobre z tą klawiaturą :))

A ja od rana gadałam do Kubusia, żeby sobie jeszcze pospał, a obudził sie dopiero, jak juz bede u mamy, zeby jej wtedy pokazac jak sie wierci. I musze się pochwalić, że synuś (póki co ;)) słucha mamusi, bo jak przyjechałam, zjedlismy II sniadanie i jak usiadlam na fotelu to zaczal powoli sie rozkrecac. No to sciagnelam sukienke polozylam sie na boku, no to wtedy dał czadu, pokazał babci co potrafi. Nawet jak przyłożyla ręke to nie przestał (no chyba czuje ze o nim pisze, bo znow sie kręci :)) Także show Kubusia sie udał :)

Moja dzidzia nie dała mi dzisiaj spać o 6 rano musiałam wstać i pochodzić troszke bo miałam jakieś tańcze hulańce i spać nie mogłam. Ale nie żałuje ;)

reklama
Do góry