reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

jakoś nie widzę ale mniejsza o to, i tak bym nie słuchała, to tylko tak z ciekawości. Jakoś nie mam szczególnych matczynych odruchów niestety, mam nadzieję, że nadejdą.
napewno moje dziecko dla mnie bedzie największym skarbem ale na razie obce dzieci nie wzbudzają we mnie szczególnych emocji, pewnie dlatego, że obce....

reklama
Ewan moja siostra nigdy wczesniej nie przepadala za obcymi pociechami! Teraz sama ma dwojke i tylko te dwa brzdace dla niej istnieja! Do innych dzieci dalej sie nie moze przekonac, poprostu ich nie lubi! Mam tylko nadzieje ze chociaz moje bedzie dobrze traktowac i bedzie dobra ciocia!!!

I zycze ci tego bo ona jest dobra i cierpliwa matka!!! Widac po dzieciach ze sa szczesliwe!!

No moje dziecko od wczoraj się rozbrykało...plecki i pupkę mamie wypina i kopie z całej siły po narządach,pęcherzu itp więc co jakieś pół h latam do toalety jak na początku ciąży ;) To takie smieszne uczucie jakby mi flaczki same podskakiwały :laugh:

No smieszne to czasem bywa ;D zwlaszcza jak mam wzdety brzucho to czasem mam wrazenie jakby mi jakies gigantyczne gazy w brzuchu lataly :laugh: :laugh: :laugh:

:))
A mój Kubuś budzi mnie nad ranem jak Piotrek wraca z nocnej służby. Jak jest w domu, to budzi się koło 11-12, a tak jak dziś zacząl rozrabiać przed 8 a o 8.15 przyszedł Piotrek i jak pogadał do niego to ten dopiero zaczal harce :)

Podobno juz teraz dzieci ustalaja sobie porę spania...mój chodzi spac razem ze mną i jak się budzę to juz kopie mnie w środku :) Może te harce trwają juz wcześniej ale chyba tego nie czuje albo mam taki twardy sen...

reklama
tez slyszlam ,ze juz maja mniej wiecej uregulowany rytm.Mam nadzieje, ze tak mu zostanie bo buszuje raczej w dzien i jak sie klade to mocno pokopie i sie uspokaja, w nocy raz sie obudzilam od kopniaczkow wlasciwie to juz rano bo kolo 6-tej a tak to tez sie budzi ze mna ;)

Do góry