Mąż zabrał mnie wczoraj do kina. Kiedy tylko zaczęły się reklamy, nasz Fasolek zaczął kopać, jak szalony. Mówiłam do niego, że nie ma opcji, że wyjdziemy z kina i niech idze spać, jak mu się nie podoba ;-) Tatuś Fasolka powiedział, że pewnie mu za głosno. Ale po jakims czasie chyba sie przyzwyczaił do hałasu i obejrzelismy film. Ale chyba nie będę mu fundować więcej takich atrakcji ;-)
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
po pierogach z mięsem chyba w ogóle oszaleje
proponuje nie dokarmiać;-)
evelinecka
Szczęśliwa:):)
Ja b.wczesnie zaczelam czuc moje malenstwo ok 15-16tc w 18tc niezle dawal Teraz wiem ze jest najaktywniejszy z samego rana i wieczorem.. albo jak niewygodnie siedze to od razu mnie bije
reklama
Dziewczyny, ale numer! Podjarałam się jak głupia. Dopiero wstałam i siadam z brudnymi zębami do kompa, aby powiedzieć co się stało Wczoraj sobie zażartowałam z mężem, że mój syncio tak daje czadu, że niedługo będzie wiadać kopy na brzuchu. Ale potem się puknęliśmy w głowę, że to jeszcze za wcześnie na takie widoczne odkształcenia brzuszka... No ale podniosłam bluzkę a tu bach i górka się zrobiła obok pępka. Myślałam, że to moja wyobraźnia, ale patrzę na męża, a on wgapia się w brzuch z debilnym uśmiechem. I znowu kop i podniosło się pod pępkiem i potem jeszcze raz i jeszcze raz i wyżej i niżej! Dzieczyny, płakałam jak głupia! Moje syneczkowe nóżki są takie silne)) Wiem, że niebawem da mi w kość I to tyle. Teraz siedzę sobie z kompem na kolanach i widzę jak się wzgórek łonowy odkształca. No magia normalnie!!!!