reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
Moja Julcia jest aktywna bardzo wieczorem, tak ok 23, gra tam chyba w pilkę w brzuszku :-).
jak się urodzi to pewnie tak samo bedzie....23 i nie bedzie spania :-)

a mój wariat rozszalał się jak teściowa pojechała....w sumei mu się nie dziwie udawał że go tam nie ma, żeby nie świergotała mu nad uchem ;)

tatus wczoraj przyłożył rękę i dostal kopniaka, co by się do mamy nie przystawiał i mu nie przeszkadzał ;)

ironia a może podsłuchiwał wywody bacine:-)

Jeszcze zauważyłam że kreci sie wiercipięta a jak przystawiam ręke do brzucha to sie uspokaja.Czy teżtak macie????
Natomiast detektor, sprawia że w brzuchu jest wielkie poruszenie.Czy może jest tak że ciepło ręki uspakaja a zimno żelu ultrasonograficznego drażni???

moje dzieciątko też ucieka od ciepłej ręki :) Jak się rusza a ja dotknę w tym miejscu, to za chwilę czuję gdzie indziej. Może takie zimnolubne nam się trafiły ;)

Ostatnio jakoś mniej łobuzuje mój Okruszek, może się zmęczył :)

U mnie wczoraj i dzisiaj odchodzi istne szaleństwo, tak jak któraś z Was pisała - jakby maluch urządzał bieg z przeszkodami :-D
Aa i wczoraj przez pewien czas był spokój i jak tylko mężulek przyłożył uczo do brzucha to mu się dostało porządnei od środka - co będzie dziecko budził :-):-):-)

hehe, 13.00 się zbliża i maluch się troszkę pobudził :) Znowu zaczyna buszować prawie jakby budzik sobie nastawiał ;) Tylko troszkę słabo go czuję... ważne że w ogóle, bo detektora nie mam i jakby dziecko przestało się ruszać to pewnie bym znowu panikowała :)

reklama
Witam :)
ja pierwsze ruchy poczułam w 19 tc jak jechałam na mała wycieczke samochodem chyba dzidzia nie była zadowolona ze siedziałam w jednej pozycji i dała o sobie znać. Teraz 21 tc i maluch juz sie kręci najbardziej jak siedze albo leże spokojnie.

Do góry