reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

reklama
DO wszystkich, które martwią się brakiem odczuwania ruchów... ja np się troszkę martwiłam bo ledwo co czuję. Jestem w połowie 21 tygodnia i mój maluch na usg skakał jak oszalały... no i ja oczywiście nic nie czuję:) Lekarka uspokajała i kilka razy mówiła, że to jest bardzo indywidualne, poza tym będzie tak że dostanę porządne kopniaki dwa dni pod rząd a potem przez tydzień nic i to całkowicie normalne. Także dziewczyny... nie stresować się proszę!!! :)))

poza tym ja czytałam, że w pierwszej ciąży czuje się ruchy przeważnie dopiero po 20 tyg a w kolejnych ciążach ok 2 tyg. wcześniej, tylko na naszym forum tak szybko dziewczyny odczuwają i przez to a też się stresowałam.

Też czytałam, że dopiero po 20 t.c. czuje się ruchy, moja gin to samo mówiła. Okruszek daje o sobie znać od początku 20 t.c. więc chyba w normie :)

mój diabełek wreszcie poszedł spać....i pewnie dopiero będzie szalał jak coś zjem :)
po cukrze szaleje jak wiewiórka z bajki :)

dziś mi dał nieźle w kość...jak się obudziłam to miałam oczy jak chomik :(

Moja Niunia też dziś kopie ja tylko siądę, a tak w ogóle to swoje największe występy daje od 23 do 1.
Czuję że bedzie wesolo w czerwcu :-)

reklama
justynka pojęcia nie mam co będzie ....w sumie juz dość długo wstaje o 3 moze mu się odmieni.... :)
a pro po właśnie zaczał wierzgać po herbatce :)

po pierogach z mięsem chyba w ogóle oszaleje :)

Do góry