reklama
katamisz
Fanka BB :)
No mój synek urodził się 59 cm długaśny-miał strasznie długie i chude nóżki!!Teraz na każdym usg lekarz mówi ,że ona też ma bardzo długie nogi...myślę ,że to toBo zdarzają się muśnięcia delikatne czy smyrania w brzuchu ale są takie chwile ,że jest jej mało wygodnie w jakiejś pozycji i tak się wierci i kręci.Np czasem jak ma czkawkę i chyba denerwuje ją bo też potrafi mi dokopać z rozmachu... Mam nadzieję ,że jak się urodzi nie będzie mnie biła...
tusenfryd18
Katamisz Aestima ja wczoraj poczułam jakby nogę podmostkiemNie było to przyjemne.
tusenfryd18
Mam nadzieję ,że jak się urodzi nie będzie mnie biła...
HEHE przypomniał mi sie serial "Januszek"
aneczka1526
Za to ma regularną czkawkę- 2 razy dziennie rano i wieczorem.
Moja mała wczoraj chyba pierwszy raz miała czkawkę, albo po prostu wcześniej nie zwróciłam uwagi i tak ją chyba to zmęczyło bo dziś jakaś taka nieobecna jest, aż się martwić zaczęłam, ale drobne ruchy jednak odczuwam
katamisz
aestima no Gracja też tłucze zwłaszcza podczas czkawki albo jak siedzę w aucie lub np przed laptopem-najwyrazniej jej nie wygodnie wtedy.Moja mała ma czkawkę w ciągu dnia ok 4-5 razy dziennie a ostatnio obudziłam się w nocy i też ją wyczaiłam jak skacze.Stąd tak często mnie tłucze...hhe
mrsmoon ja też czuję ją na kości biodrowej jak leżę na boku najczęściej.
mrsmoon ja też czuję ją na kości biodrowej jak leżę na boku najczęściej.
reklama
mysia23
mama dwójeczki
;-) a bo to wiadomoMam nadzieję ,że jak się urodzi nie będzie mnie biła...
ja też czuje kopniaki, a raczej takie pchnięcia w pachwinach dosłownie, tak nisko, boli jak jasny gwint...za to w żebrach nic...no bo jak brzuch nisko to i w górze spokój..aż dziwne..ale pewnie się jeszcze zmieni..