reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Jakiś nietypowy ten Twój gin Pyra;/ Wzbudza u Ciebie niepotrzebnie wątpliwości! Mam kupę koleżanek, które już od 16 tc czuły ruchy dzidzi.
a ja jestem tego żywym przykładem i to wcale nie są takie delikatniutkie odczucia a tak dokładnie to Wam dziewuszki powiem ze dzis dostałam takiego porządnego ,dotąd najsilniejszego kopniaczka (nie mam skali porównawczej bo to moje 1sze maleństwo) ale uczucie świetne :-) a tak na marginesie w piątek zaczynam już 17 tydzień wielki skok w 5 miesiąc
A mój maluszek przez ostatnie 2 dni postanowił nie być już leniuszkiem. Wczoraj bardzo się rozszalał w ciągu dnia i dziś z rana zrobił mi pobudkę o 4 i nie mogłam już zasnąć do budzika. I jak mam teraz pracować taka niewyspana? Ale nareszcie jestem strasznie szczęśliwa, bo już myślałam, że coś nie tak jest z dzidzią, że tak się mało rusza.
No i oczywiście, jak mój mąż przyłoży rękę do brzucha, to też dzidzia udaje, że tam nikogo nie ma. Chociaż raz, jak się przytulałam do męża, to mu dał kopniaczka w tyłeczek. Ale oczywiście mąż tego nie poczuł.
No i oczywiście, jak mój mąż przyłoży rękę do brzucha, to też dzidzia udaje, że tam nikogo nie ma. Chociaż raz, jak się przytulałam do męża, to mu dał kopniaczka w tyłeczek. Ale oczywiście mąż tego nie poczuł.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Pisałam ostatnio że maluszek uciekał jak mój mąż dotykał brzucha... No to wczoraj pokazał tatusiowi na co go/ja stać :-) Najmocniejsze kopniaczki jak dotąd , w brzuchu odchodziło istne szaleństwo
Ależ to jest niesamowite uczucie :-):-):-)
Znalazłam wczoraj na allegro na jednej z aukcji fotkę:
Myślicie że to możliwe żeby tak wyraźnie widać było stópkę maluszka?? Czy to raczej photoshop??
No ale widok jest przesłodki :-)
Ależ to jest niesamowite uczucie :-):-):-)
Znalazłam wczoraj na allegro na jednej z aukcji fotkę:
Myślicie że to możliwe żeby tak wyraźnie widać było stópkę maluszka?? Czy to raczej photoshop??
No ale widok jest przesłodki :-)
tusenfryd18
Fanka BB :)
Mnie też mały(a) kopie bardziej od środka.Ale jeszcze nie jestem w satnie wyczuć gdzie nóżki gdzie główka i dupka ,a szkoda bo chętnie bym poklepała.
reklama
Odkąd ten "balonik" się odbija w brzuchu robi to bardzo regularnie, mniej więcej co 4 godziny 9.00, 13.00 17.00 i 21.00 Później nie czuję ruchów, bo zasypiam, ale w przerwach między tymi seriami bombardowań mojego brzucha od środka też czasami się odbije, tylko rzadko i raczej niewielką ilość razy. Za to te regularne ruchy trwają zazwyczaj około pół godziny i jest to jeden kopniaczek za drugim Już nie mam wątpliwości, czy to na pewno Okruszek
Fotka to raczej fotomontaż, ale świetny pomysł ktoś miał
Fotka to raczej fotomontaż, ale świetny pomysł ktoś miał