reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

Dziewczyny, muszę się pochwalić, że mój maluch już takie kopy mi funduje, że jak przykładamy z mężem dłonie do brzuszka, to tak czujemy że aż trudno opisać. Normalnie wczoraj wieczorkiem tak się rozhulała dzidzia że prawie czułam jak bym bezpośrednio dotykała tej małej stópki lub rączusi:) Ech normalnie łza się kręci w oku!

reklama
Mój bobas szaleje codziennie rano i wieczorkiem :-) Dosłownie z zegarkiem w ręku mogę czekać na kopniaczki :-D

A czy Wasze Maluszki buszują po całym brzuszku :confused: Bo mój jakoś upodobał sobie wyjatkowo lewą stronę brzucha i na prawo wcale nie zagląda...

Mój bobas szaleje codziennie rano i wieczorkiem :-) Dosłownie z zegarkiem w ręku mogę czekać na kopniaczki :-D

A czy Wasze Maluszki buszują po całym brzuszku :confused: Bo mój jakoś upodobał sobie wyjatkowo lewą stronę brzucha i na prawo wcale nie zagląda...

Mój też lubi lewą stronę, ewentualnie na dole po środku, z prawej chyba jeszcze nie było kopa, tylko szemranie.

reklama
Dziewczyny mam pytanie: Czy może być za wcześnie na to żeby odczuwać ruchy dziecka??
Dziś na badaniu mój gin zapytał kiedy poczułam ruchy? ja odp: ze w Wigilie a on: ze to trochę za wcześnie...

Ze stresu nie zapytałam juz dlaczego?? ale on mówił ze wszystko jest ok:)

Do góry