reklama
Aestima
Fanka BB :)
Wczoraj widziałam na usg łożysko na przedniej ścianie- kurcze wygląda jak wielka, gabczasta poducha- nic dziwnego, ze utrudnia czucie ruchów...
Silva- strasznie Ci zazdroszczę, też bym chciała czuć tak często mojego synka. Ale czekam cierpliwie)
Silva- strasznie Ci zazdroszczę, też bym chciała czuć tak często mojego synka. Ale czekam cierpliwie)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja również zdecydowanie nie jestem ciekawa. Ja również jak Silva mam łożysko na tylnej ściance i może dlatego czasem już mi się coś przelewa - bo to takie odczucia przede wszystkim.
traschka
Mama Marysi
ja w ogóle jeszcze niedawno nie wiedziałam, ze łozysko tez trzeba urodzić Strasznie ciemna jestem, ale M. też się bardzo zdziwił
Ostatnio gdzieś przeczytałam, że dobrze jest zjeść coś słodkiego, a potem położyć się na lewym boku i czekać 15, 20 min. Dawka glukozy powinna ożywić dzidzię, a na lewym boku podobno najszybciej można wyczuć jej ruchy. U mnie działa
U mnie też działa :-) A w ogóle to od 3 dni czuję malucha codziennie [wcześniej co 2 dni]. Dziś rano i Tatuś Fasolka poczuł porządnego kopniaka [albo się małe obracało i zaparło chwilę główką, ciężko stwierdzić]
Tyle tylko, że z tego dokazywania, tak mi macica się spięła dzisiaj, że ledwo wróciłam z zakupów. Ale no-spa dała radę, na szczęście.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A mi nie dane było zbyt długo poleżeć po obiadku - Młodej/Młodemu się widocznie nudziło . Ja położyłam dłoń tam gdzie czułam ruchy, to poczułam lekkie uniesienie się brzucha.
W sumie teraz to już codziennie czuję.
W sumie teraz to już codziennie czuję.