reklama
Agnes92
Fanka BB :)
moj Maly jakis leniwy ostatnio sie zrobil tylko sie przeciaga, wypycha. chociaz jak juz kopnie to porzadnie:-) tak mi sie wydaje ze chyba juz malo miejsca tam u mnie w brzucholu ma i moze dlatego nie ma miejsca na wywijanie raczkami i nozkami. ehh no dowiem sie na wizycie co tam u Szkraba:-)
M
milionka
Gość
[video=youtube;YzDdHh79HL8]http://www.youtube.com/watch?v=YzDdHh79HL8&feature=youtu.be[/video]
troszkę naszych wybryków - trzeba się dobrze przyjżeć bo bardziej się kręci niż kopie
troszkę naszych wybryków - trzeba się dobrze przyjżeć bo bardziej się kręci niż kopie
marcia331
Milionka fajny taki falujący brzuszek. Ja też ostatnio próbowałam nagrać jak Tymek szaleje, ale oczywiście uparciuch mały zawsze wtedy przestaje. Zresztą na filmie tak dobrze nie widać jak na żywo.
Wczoraj to mi mały chciał bokiem wyjść!! Któraś z dziewczyn ostatnio pisała to samo :-) tak mi się wypychał po prawej stronie że mnie cały bok bolał. A jak się położyłam to jeszcze bardziej, więc go lekko ucisnęłam pod żebrami żeby się trochę przesunął i co? w zamian dostałam takiego kopa że aż podskoczyłam. Ahh mój mały wymuszacz. Już w brzuchu chce rządzić. A to rozpychanie się to ma chyba po tatusiu, bo M. też mnie w nocy na brzeg łóżka zgania, a jak próbuję go przesunąć to się nie daje. Ehh co ja będę miała potem z tymi moimi chłopami - jeden duży, drugi mały :-)
Wczoraj to mi mały chciał bokiem wyjść!! Któraś z dziewczyn ostatnio pisała to samo :-) tak mi się wypychał po prawej stronie że mnie cały bok bolał. A jak się położyłam to jeszcze bardziej, więc go lekko ucisnęłam pod żebrami żeby się trochę przesunął i co? w zamian dostałam takiego kopa że aż podskoczyłam. Ahh mój mały wymuszacz. Już w brzuchu chce rządzić. A to rozpychanie się to ma chyba po tatusiu, bo M. też mnie w nocy na brzeg łóżka zgania, a jak próbuję go przesunąć to się nie daje. Ehh co ja będę miała potem z tymi moimi chłopami - jeden duży, drugi mały :-)
M
milionka
Gość
no właśnie filmiki nie oddają tej intensywności podczas tego nagrywania na żywo było o wiele bardziej widać
Będziemy miały przewagę chłopów w domu ale się nie damy
Będziemy miały przewagę chłopów w domu ale się nie damy
Agnes92
milionka fajne nagranie, bedziesz miala pamiatke, kiedys dzieciak zobaczy co wyprawial w brzuchu u mamy:-) marcia ja pisalam niedawno o tym ,,prawie wychodzeniu bokiem'':-) ja tak od tamtej pory mam caly czas, Maly jakos upodobal sobie prawa str( a na moim boku to chyba nozki ma bo takie drobne cos okragle wyczowam jak wypycha):-) no ja tez niestety nie moge Synka nagrac bo wystarczy ze wlacze w aparacie funkcje nagrywania a on przestaje zupelnie sie ruszac, spryciarz
marcia331
Ja to już od dawna wiem że mój ma nogi po prawej stronie. Zresztą na ostatnim i poprzednim usg miałam mówione że leży w położeniu podłużnym główkowym w pozycji I, co znaczy że pleckami jest odwrócony w lewą stronę, a rączkami i nóżkami w prawą. Podobno 80% kobiet ma takie ułożenie, a tylko 20% w odwrotną stronę.
No to jestem w większości :-). Przynajmniej byłam 3 tygodnie temu ;-). Co tam się teraz dzieje to nie wiem. Ale ja to mam wrażenie, że moje dziecko ma kilka rąk i kilka nóg, jak jakiś indyjski bóg. Kopie i uderza ze wszystkich stron a ja w głowę zachodzę - jak to jest możliwe . Żebra mam obolałe i od macicy i od kopniaków, leżąc na lewym boku (przy laptopie, najwygodniej, bo prawa ręka wolna :-)) dostaję w lewy bok kopniaki które odczuwam jak takie jakby skurcze mięśni... Rany julek.Zresztą na ostatnim i poprzednim usg miałam mówione że leży w położeniu podłużnym główkowym w pozycji I, co znaczy że pleckami jest odwrócony w lewą stronę, a rączkami i nóżkami w prawą. Podobno 80% kobiet ma takie ułożenie, a tylko 20% w odwrotną stronę.
reklama
Podziel się: