reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych Maleństw

reklama
A moj maluch w nocy spi i ja nic nie czuje (za to pewnie juz na swiecie se odbije i mi tez:) ).A tak serio to ja jeszcze mam twarde spanie i malo co mnie budzi.Za to w dzien to malutek buszuje na calego,a budzi sie zawsze miedzy 7 a 8,heh oby ta regularnoc mu zostala:D

Ja też jak już zasnę, to mnie nic nie ruszy, nawet szaleństwa brzuchowe ;) Za to Młodzież odzywa się najczęściej jak cudem znajdę moment w ciągu dnia, żeby się położyć (tzn. kiedy Franek śpi). ZAWSZE jest wtedy rewolucja i po paru minutach wstaję zrezygnowana, bo w takich warunkach to się nie da zasnąć ;)

k8libby super że Ty też już czujesz :-) gratuluje!! A tak się nie mogłaś doczekać. Teraz będzie już coraz częściej.

Mój synek tak się wczoraj rozkopał, że nawet nie jestem w stanie powiedzieć ile razy dostałam. I to w różne części brzucha! Zazwyczaj ma tak że jednego dnia kopie nisko, drugiego wyżej, raz z jednej raz z drugiej strony. A wczoraj to wariował na całego! Nigdy nie mogłam być pewna gdzie dostanę następnym razem. No i w końcu wczoraj udało mi się go dojrzeć przez brzuch! No i wyraźnie poczuć pod ręką. Jak mnie kopnął wieczorem jak oglądałam Must be the music to aż mi brzuch podskoczył. Bo wcześniej to mały uparciuch kopał zawsze wtedy kiedy odwracałam wzrok, albo rękę z brzucha zdejmowałam. Ale udało mi się go w końcu przyłapać :-) Na szczęście ja też mam spokój w nocy. Uspokaja się zawsze kiedy przebieram się w piżamkę i kładę się spać. Rano też mnie nie budzi. Dopiero jak zjem śniadanie i jadę samochodem do pracy to się budzi i daje o sobie znać. Mam nadzieję że tak mu zostanie :-) No i nadal nie mogę się nadziwić jakie to niesamowite uczucie czuć tą małą istotkę w sobie :-)

nagralam telefonem jak moja dzidzia kopie, ale nie mam jak Wam, wrzucic dziewczynky, bo ten pozyczony komp troszke jest zdezelowany, wejscia usb sa zepsute :) nie mam jak wrzucic :/

reklama
Do góry