reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
otrzepywanie (jak pies z wody) to bardzo dobre porównianie !
właśnie to miałam na myśli!!!
Przez ostatnie dni mała nie dawała mi spokoju, dziś najwidoczniej odsypia, bo mam względny spokój
wiara.nadzieja.milosc
Zaangażowana w BB
O tak. Takie 'otrzepywanie sie' tez miewam, a tak poza tym to nie moge ostatnio w nocy spac przez ta moja mala tak kopie, wierci sie i podskakuje a do tego czasem skurcze przeszkadzaja i ani to na boku lezec ani na plecach. Widocznie dobry sen nie bedzie mi juz dany, ale za to moze w dzien odespie, bo do pracy na 5:30 dopiero
Nikos
Mama Kuby i Leny
O tak. Takie 'otrzepywanie sie' tez miewam, a tak poza tym to nie moge ostatnio w nocy spac przez ta moja mala tak kopie, wierci sie i podskakuje a do tego czasem skurcze przeszkadzaja i ani to na boku lezec ani na plecach. Widocznie dobry sen nie bedzie mi juz dany, ale za to moze w dzien odespie, bo do pracy na 5:30 dopiero
Podziwiam, że jeszcze pracujesz naprawdę podziwiam, ja już dawno w domku siedzę!
A co do spania na plecach to czytałam, że NIE WOLNO!
wiara.nadzieja.milosc
Zaangażowana w BB
Nikos pracowac bede jeszcze caly czerwiec i 3 tygodnie lipca, czasem juz mam takie dni, ze przychodze do pracy i mowie sobie ze dzis ostatni dzien, juz wiecej nie dam rady ale juz na drugi dzien mam tyle energii, ze ogarne wszystko szybko i potem siedze i nie mam co robic
Nikos
Mama Kuby i Leny
Hej, a możesz się podzielić co robisz?
Oczywiście jeśli nie chcesz pisać to potraktuj jakby tego pytania nie było
Ale jestem ciekawska
Oczywiście jeśli nie chcesz pisać to potraktuj jakby tego pytania nie było
Ale jestem ciekawska
w.n.m też tak mam z pracą Po całym dniu narzekam i obiecuję sobie ,że już nie będę pracować a jak mam 2 dni wolnego to już mi się nudzi Ale 31 czerwca już n pewno kończę bo dojdzie do tego ,że do pracy będę chodzić z torbą do szpitala
Marcelinaa
Fanka BB :)
A co do spania na plecach to czytałam, że NIE WOLNO!
sratatata :-)
ja śpię na plecach 70 % i na prawym boku 20 % .. na lewym drętwieje mi kręgosłup i nogi
reklama
ja tez pracuje..i choc bywaja gorsze dni to chyba wole to niz siedzenie w domu, doszukiwanie sie objawowo i dolegliwosci. Mam wrazenie ze dzieki temu ze pracuje jestem bardziej aktywna i miej mi rzeczy dokucza...choc z drugeij strony jak nie teraz to kiedy odpoczne na najblizsze 18 lat ...poki co pracuje
A spie tez głównie na plecach i przesypiam wygodnie caaaałe noce
A spie tez głównie na plecach i przesypiam wygodnie caaaałe noce
Podziel się: