reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy naszych dzieciaczków

reklama
Akutan, mój też ostatnio leniuszek straszny..wczoraj przed burzą dał trochę popalić, ale tak to coś slabiej go czuję ostatnio.

O tak. Takie 'otrzepywanie sie' tez miewam, a tak poza tym to nie moge ostatnio w nocy spac przez ta moja mala tak kopie, wierci sie i podskakuje a do tego czasem skurcze przeszkadzaja i ani to na boku lezec ani na plecach. Widocznie dobry sen nie bedzie mi juz dany, ale za to moze w dzien odespie, bo do pracy na 5:30 dopiero :D

O tak. Takie 'otrzepywanie sie' tez miewam, a tak poza tym to nie moge ostatnio w nocy spac przez ta moja mala tak kopie, wierci sie i podskakuje a do tego czasem skurcze przeszkadzaja i ani to na boku lezec ani na plecach. Widocznie dobry sen nie bedzie mi juz dany, ale za to moze w dzien odespie, bo do pracy na 5:30 dopiero :D

Podziwiam, że jeszcze pracujesz:cool: naprawdę podziwiam, ja już dawno w domku siedzę!

A co do spania na plecach to czytałam, że NIE WOLNO!

Nikos pracowac bede jeszcze caly czerwiec i 3 tygodnie lipca, czasem juz mam takie dni, ze przychodze do pracy i mowie sobie ze dzis ostatni dzien, juz wiecej nie dam rady ale juz na drugi dzien mam tyle energii, ze ogarne wszystko szybko i potem siedze i nie mam co robic :D

Hej, a możesz się podzielić co robisz?
Oczywiście jeśli nie chcesz pisać to potraktuj jakby tego pytania nie było:-D
Ale jestem ciekawska:dry:

w.n.m też tak mam z pracą:) Po całym dniu narzekam i obiecuję sobie ,że już nie będę pracować a jak mam 2 dni wolnego to już mi się nudzi:) Ale 31 czerwca już n pewno kończę bo dojdzie do tego ,że do pracy będę chodzić z torbą do szpitala:)

reklama
ja tez pracuje..i choc bywaja gorsze dni to chyba wole to niz siedzenie w domu, doszukiwanie sie objawowo i dolegliwosci. Mam wrazenie ze dzieki temu ze pracuje jestem bardziej aktywna i miej mi rzeczy dokucza...choc z drugeij strony jak nie teraz to kiedy odpoczne na najblizsze 18 lat :p...poki co pracuje

A spie tez głównie na plecach i przesypiam wygodnie caaaałe noce:)

Do góry