reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy Maleństwa

Ja na szalenstwa malenstwa nie narzekam tylko te nieprzespane noce,juz bym chciala styczen,ostatnio jestem coraz bardziej zmeczona i nie mam na nic checi,a rwanie nog doprowadza mnie do szalu,czy ktoras z Was tez ma ten problem,jezeli tak to co Wam pomaga?

reklama
u mnie dzidzia ma juz glowke na dole wiec .. kopie mnie po zebrach od okolo 3 tyg. zauwazylam ze bardziej jest ulozona na prawej stronie brzucha.. ::) zebra bola mnie tak mocno jakbym miala je poobijane ;D Mala jak daje mi teraz kopniaki to " mocne gwaltowne czasami potrafi tak kopnac ze az sie zatrzese cala ;D pozdrawiam cieplutko

Moja Julcia tez jest juz ulozona glowka w dol. ..Rozkoszne uczucie kiedy swoje malutkie stopki wpycha mi pod zebra...wrazenia niezapomniane. Ale wiecie co, uspokaja sie kiedy poczuje na moim brzuszku dotyk tatusia, hihi..taka mala, a juz ma respekt dla ojca:p
Termin z ostaniego USG wyszedl nam na 1 stycznia..mam nadzieje ze faktycznie mala urodzi sie w nowym roku - ostatnio slyszalam jakies pogloski ze nasz kochany zad szykuje szkoly posylac o rok wczesniej..czyli "zerowka" od 5 lat, a podstawowka od 6!!!!!

Moja dzidzia ma tak nisko glowke ze czasami az sie zginam w pol dobrze ze tak nie caly czas uciska bo chyba bym nie dala rady, ale jest kochana najbardziej rusza raczkami na boki w zeberka tez czasem dostane :laugh:

witam wszystkie obecne i przyszłe mamy :)
dawno sie nie odzywałam :)
moja dzidzia to nawet po nocach mi nie daje spać, a żebra to już mam wszystkie połamane :p
rusza się, wierci, rozciąga i wystawia różności, mam wrażenie, że ternuje aerobic :D
za to ja złapałam kolejnego wirusa <zaś mnie ktoś zaraził>
ale jeszcze tylko miesiac<31 dni> i bede trzymała mojego szkraba na rękach czego nie moge sie doczekac :):):)
pozdrawiam Was wszystkie :)

PS.moj brzuś mierzy 114 cm :)

Bunia dzieki,ostatnio ciepla kapiel tez pomaga.
U mnie dzidzia troszke sie przekrecila i jest troche boczkiem,mam nadzieje ze niedlugo znowu wroci glowka w dol.Ma na to kilka tygodni

reklama
mój Bartuś też spokojniejszy, ale nie ma już jak kopać za bardzo:) Wierci się tylko, a jak rozprostowuje nóżi to trafia w moje prawe żebra, na zewnątrz mam już tam siniaka :) nawet mój gin się z tego śmieje. Zrobiłam zdjęcie tego siniaka, pokażę mu kiedyś jak matkę traktował ;) ;D

Do góry