reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy Maleństwa

Hej :)

mój synek też wrócił do normy czyli wariacji w moim brzuszku :) Szaleje teraz, najwidoczniej był taki ospały wtedy kiedy ja naprawdę źle się czułam z powodu przeziebienia. Cieszę się, że znów jest aktywny i się ze mną komunikuje bo stęskniłam się za jego mocnymi kopniaczkami i wygibasami przez te dwa dni.
papa

reklama
a my sie cieszymy razem z Toba Kasiu wiem jakie to jest uczucie jak dzidzia nie jest az tak aktywna jak zawsze teskni sie za tymi kopniakami i gulgotaniem w brzusiu pozdrawiam ::) ;)

ale fajnie!a moje dzidzi to nie daje znakow kopania hehe ale dzis poczulam jakies motylki chyba zaczyna sluchac mame:)bo ciagle mowie kopnij mamusie a tu nic ;D

Izabelka bo ja wlasnie nie wiem jak sie ten suwaczek robi ;)moze ktos mi podpowie?
Wiesz sama nie wiem w ktorym tygodniu bo roznie mi mowia podobno w 18-20 ;D
ale to napewno 4 miesiac:)hihih
a ty juz wiesz czy to chlopczyk czy dziewczynka?pozdrawiam

Hej :) prawdopodobnie dziewczynka :) ale i tak nie będę wierzyć, póki nie zobaczę na własne oczy.
Co do suwaczka, to dokladny opis i instrukcja obsługi jest na forum w wątku: ciąża poród połóg-jak tam wejdziesz to pierwszy podwątek- "jak wstawć suwaczek?". Aletka dokladnie opisała i nie będziesz miała problemów.
pozdrawiam

Maggusia, życzę Ci żebyś jak najszybciej poczuła mocne i silne kopniaczki, patrząc na tydzień ciąży to pewnie już niedługo się doczekasz :)
Mój Bartuś szaleje, chyba z radości że mama ma wolne. L4 rzeczywiście nam się przyda, wypoczniemy przez ten tydzień za wszystkie czasy :) Pożyczyliśmy stetoskop i podsłuchujemy bicia jego serduszka. słychać super, pod warunkiem, że już namierzymy naszego synka i że jest łaskaw przez chwilkę się nie przemieszczać ;)

reklama
Super Kasiu!
Też bym sobie maleństwo podsłuchała hihi
Moja mała daje popalić...najgorzej jak jestem wkurzona-biedna też jest nerwowa. Ale ja nie mogę się wyciszyć :( normalnie nerwy mnie ponoszą :mad: jak panujecie nad emocjami?? ??

Do góry