reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy, kopniaczki, czkawka itp - czyli co się dzieje w naszych brzuszkach

Hanuś moja malutka też kręci się jak na karuzeli :-D Wszędzie już ją czułam. Wczoraj to takie popisy dawała i nawet w nocy szalał. Dzisiaj rano to tylko troszeczkę kopała bo pewnie się zmęczyła tymi wczorajszymi wybrykami ;-)
Mężuś jak widzi mój brzuszek to nadziwić się nie może :-D

reklama
Witam. U mnie mała sobie gra ze mna w jakąś gre bo jest dzień ze cały czas czuje ze sie rusza i kopie a na drugi dzień minimalnie ja czuje a wtedy sie juz denerwuje czy cos jej jest. Wczoraj tak mi robiła że ruszała sie troche pomimo tego ze próbowałam ja obudzic a ona nic za to dzisiaj od ranka jak tylko chwile usiąde do daje o sobie znac wiec niewiem w jaka gre ze mna gra.

Witam. Mój maluszek szalał w sobotę wieczorem i całą niedzielę. Widać było nawet przez obcisłą bluzkę:szok:. Upodobał sobie prawy bok. A wczoraj i dzisiaj nic:-(. No może pojedynczy kopniak. Więc czekam.

ja nieraz żeby zaczeło się ruszac to zjadam cos bardzo słodkiego lub pije mleko i od razu jest reakcja kopnikami po pęcheżu, choć nie zawsze to działa. ale przeważnie tak.

Izka_sz ja podobnie częstuję mojego maluszka czymś słodkim a on potem wyprawia że ho ho :-). Przyszły tatuś nakupił mi pełno takich słodkości do podjadania :happy2: ciekawe kiedy to mi się na wadze odbije, na razie 4kg:zawstydzona/y:

Ja wreszcie doczekałam się pierwszych ruchów:-)W niedzielę poczułam bardzo wyraźnie kopniaczki:happy2::happy2::happy2:

Antila, to świetnie że czujesz już maleństwo. Ja też w sumie niedawno poczułam Filipka:-), ale uczucie jest poprostu świetne :tak::tak::tak::tak::tak:

Moje kochane Listopadowe Mamusie, musze sie pochwalic :p Wczoraj bylam na drugim badaniu prenatalnym i ... mial byc chlopczyk, a w brzusiu jednak Julia :p jestem najszczesliwsza osoba na swiecie!

reklama
Do góry