reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jaipur maluszka sama uczysz rytmu dnia przez rytuały: kąpiel co wieczór,gaszenie światła w nocy,poranne przebieranie z piżamki w ubranko itd To wszystko z czasem a na poczatku maluszek głównie śpi z przerwami na jedzonko
Żelka poczekaj na 8 miesiąc wtedy to brzuch faluje:-) Wszystko co czujesz to maluch,który jest coraz większy i dlatego inaczej go "czujesz". Nie ma to jak skakanie lub drapanie pęcherza
Żelka poczekaj na 8 miesiąc wtedy to brzuch faluje:-) Wszystko co czujesz to maluch,który jest coraz większy i dlatego inaczej go "czujesz". Nie ma to jak skakanie lub drapanie pęcherza
lepidoptera
Fanka BB :)
Oj, z tym pęcherzem to już mam przedsmak - nie dosyć, że ciągle latam do WC, jak mi się zachce, to od razu tak mocno, że masakra, a do tego nie zdążę dobrze wstać z kibelka i znów mi sie chce - takie wrażenie głupie, bo pęcherz pusty....
Aj też mam dość tego sikania, co chwilkę trzeba lecieć bo takie parcie na pęcherz a tu tylko zazwyczaj 2 kropelki Najgorzej to miałam pod koniec ciąży z Rysiem, przed wyjściem z domu kibelek zaliczony a w aucie już po kilku minutach znowu mi się chciało oj ojOj, z tym pęcherzem to już mam przedsmak - nie dosyć, że ciągle latam do WC, jak mi się zachce, to od razu tak mocno, że masakra, a do tego nie zdążę dobrze wstać z kibelka i znów mi sie chce - takie wrażenie głupie, bo pęcherz pusty....
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jaipur , moja była bardszo aktywna w brzuszku , niemal że szatan wrodzony a jak się urodziła to anioł..
spała nocami , choć w ciązy mi nie dawała spać...;-)
a w dzień grzedcznie lezała uśmiechała sie i wogóle...;-)
żelka to jest dzidi :-)
ja już tez kiedyś pisałam że te kopniaczki czy coś w środku są nieprzyjemne..
zawsze czuję jakby mi ktoś tak konkretnie paznokciem jechał po zywym miechu..
no i z bączkami tak samo
a teraz mi się zdaje że dzidzi się ułozyła gdzieś na pęcherzu bo od wczoraj to w toalecie byłam już ze 100 razy...
na jednym filmie wyszłam 10 razy
spała nocami , choć w ciązy mi nie dawała spać...;-)
a w dzień grzedcznie lezała uśmiechała sie i wogóle...;-)
żelka to jest dzidi :-)
ja już tez kiedyś pisałam że te kopniaczki czy coś w środku są nieprzyjemne..
zawsze czuję jakby mi ktoś tak konkretnie paznokciem jechał po zywym miechu..
no i z bączkami tak samo
a teraz mi się zdaje że dzidzi się ułozyła gdzieś na pęcherzu bo od wczoraj to w toalecie byłam już ze 100 razy...
na jednym filmie wyszłam 10 razy
Ja mam wrażenie że Laura pomyliła mój pęcherz z trampoliną i cały czas na nim skacze, a ja skaczę do kibelka, a tam 2 kropelki, próbowałam jej wytłumaczyć że to nie zabawka, ale nic a nic mnie nie chce słuchać.
Co do nowych ruchów to też od niedawna czuję takie jakby kopnięcie a zaraz potem takie przesuwanie, tak jakby mała fikołka z wyskoku robiła, ha i by się zgadzało z tym wyskokiem bo od pęcherza się odbija.
Co do nowych ruchów to też od niedawna czuję takie jakby kopnięcie a zaraz potem takie przesuwanie, tak jakby mała fikołka z wyskoku robiła, ha i by się zgadzało z tym wyskokiem bo od pęcherza się odbija.
reklama
zanka07
Fanka BB :)
bra ja dzisiaj siusiałam średnio co godzinę, tak od godziny 15:00 a zjadałam rosół wcześniej, hmmm, czyżby się zaczynała jazda ?? :-)
Podziel się: