reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

reklama
Mój wczoraj prawie wcale nie chciał się ruszać :( Na dodatek przed położeniem się spać bardzo rozbolał mnie dół brzucha, tak kłująco. Już zaczęłam sobie wkręcać, że to napewno coś złego. Nie wiem co mnie dokładnie bolało ale jak już się położyłam, to moje szczęścia się obudziło i zaczęło kopać po pęcherzu. Tak było wczoraj durnowato ułożone więc pewnie dlatego słabo czułam ruchy. Za to teraz ma nogi inaczej i od godziny ciągle daje znać. Ale powiem Wam, że mimo, że taki kurczaczek z niego jeszcze to już ze 2-3 razy tak mnie rąbnął, że aż syczałam.

Witam dzisiaj i ja:) wczoraj narzekalam,ze moj maly cos spokojny to wieczorem w lozku ladna serie zapodal:-) dzis od rana tez buszuje:-)
ale lepiej sie czuje gdy wiem,ze on tam fika:-)

Cześć Dziewczynki,
Jak niedziela mija? U Nas dzisiaj 8 stopni na plusie, czuję się jakby było już po zimie:-)

Mój maluszek od dwóch dni jest spokojny, ale na szczęście go czujemy z mężem:-)

Mój Niunio chyba się przekręcił bo puki co puka mnie po pęcherzu co jakiś czas:happy: ale za to wczoraj wieczorem mnie skopał na całego to odpoczywa:happy:

reklama
jak czytam że wasze maluchy tak dokazują to zaczynam się troszku martwić czemu mój taki spokojny??? co prawda cały czas czuję maleństwo ale bardzo delikatnie i tylko w środku na dotyk jeszcze nie jest wyczuwalne :sorry: do tego czasami w dzień tyle się dzieje że dopiero wieczorem zastanawiam się jak to było z tą ruchliwością? ja wiem że każde jest inne inaczej się odczuwa ale chyba była bym spokojniejsza jak bym dostała po żebrach lub żołądku :-D

Do góry