Powiem Wam, tak zupełnie po cichu, że ja chyba też już czuję maleństwo Od trzech dni mniej więcej o tej samej porze czuję delikatne pukanie od środka, które ustaje jak tylko przykładam rękę Także z tego co tu czytam u Was, to już chyba też ruchy dzidzi, a nie żadne kiszki Super uczucie
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
moja wariuje z rana i na wieczor wlasnie jak siedze zbyt dlugo przy kompie, dzisiaj dawala jazzu rano jeden jedyny raz poczulam przez reke bo byl to tak mocny kopniak, ze nic mnie juz nie zmyli, ale fakt jak tylko ta reke przylozylam a potem moj maz swoja to harce sie skonczyly ;-) ale jest to piekne i niesamowite uczucie
karolq8
Moja mala to chyba lubi dotyk mamy i taty;P bo sie nie uspokaja;P
adeczka
Ja wyczulam pierwsze ruchy w 18 tygodniu, ale moje malenstwo rusza sie tylko kiedy leze w lozku i to nie zawsze. Poza tym te ruchy sa slabe i czasem nie jestem ich pewna. Ostatnoi bylam w szpitalu i nie mogli znalezc tetna dziecka, musieli zrobic USG zeby zobaczyc czy wszystko ok. Wtedy tez wyszlo, ze dziecko ulozone jest pleckami do moich plecow i stad te problemy ze znalezieniem tetna. Zastanawiam sie tez czy to moze miec wplyw na to slabe wyczuwanie ruchow dziecka?
Dobrze ze mam USG polowkowe we wtorek, bo troche sie martwie czy wszystko ok z dzidzia.
Dobrze ze mam USG polowkowe we wtorek, bo troche sie martwie czy wszystko ok z dzidzia.
koniczynka_00
Mój mąż jeszcze nie miał okazji poczuc maleństwa, bo zawsze jak kopie to go nie ma w pobliżu, mam nadzieję, że teraz coraz częściej będzie okazja
gag
Moje Małe też juz coraz silniejsze, bo ruchy czuć coraz wyraźniej...to już prawie kopniaczki ;-)Ja zaczełam czuć takie delikatne jakos w 18-19 tyg. A od tygodnia to już na bank wiem, że to dzidzi.
Bardzo chciałabym, żeby mój mąż też poczuł.....jak tylko mówie mu, że dzidzia się rusza to kładzie ręke na brzuszku, żeby tez poczuć, ale wtedy Małe rezygnuje z aktywnosci ruchowej....może jest obrażone na tatę...hehehhe
Bardzo chciałabym, żeby mój mąż też poczuł.....jak tylko mówie mu, że dzidzia się rusza to kładzie ręke na brzuszku, żeby tez poczuć, ale wtedy Małe rezygnuje z aktywnosci ruchowej....może jest obrażone na tatę...hehehhe
reklama
Podziel się: