Julisia
Fanka BB :)
Dziewczyny czuję już swojego szkraba kochanego!
Najbardziej wieczorem w łóżeczku już i nawet czasami pod ręką poczuję wyraźny ruch!
Ja czuję mojego bąbelka codziennie, a od dziś kopniaczki czuć przez brzuch:-),więc już cała rodzinka ma kontakt z maluszkiem :-)
Mamusią które już czują swoje dzieciaczki GRATULUJĘ
Ja dzisiaj też czułam malucha głównie w samochodzie. I od kilku dni czuję już codziennie leciutkie puknięcia. Ale pod ręką jeszcze nie. Ale grunt, że w ogóle już czuję coś
no to super gratulacje!!!
A moje maleństwo dziś szaleje. Bylam w kościele na rekolekcjach, to żwawo reagowało na dźwięki pieśni, a teraz to pukało,że przez skóre było czuć jak przyłożyłam dłoń
muzykalne maleństwo będzie
Maluchy też maja bardziej leniwe dni moje kopią na zmiane i praktycznie cały dzień czuje kopanie
ty to w ogóle wzmożoną akcje masz a jak zaczną jednocześnie kopać to dopiero będzie istny mecz albo ring
Ja niestety na razie nie czuję, ale to jeszcze wcześnie w stosunku do nas. Za to mąż mi dzisiaj rano przystawił ucho do brzucha i twierdzi ze słyszał chlupanie. I nie było to bynajmniej chlupanie jelitowe, bo takie bulgotki, jak twierdzi, potrafi rozpoznać. Podobno było słychać jakby się woda przelewała. A jak trochę pogadał to się wzmogło na chwilę. Ciekawe, ale ważne że ma chłop radochę. Teraz to mi już spokoju nie da...
udany jest ale jak mu to sprawia przyjemność to i tak nie przemówisz do rozsądku że to nie to i dopiero jak naprawdę poczuje maleństwo to sie dopiero zdziwi ;-)
też wielgachne gratulacjei u mnie od wczoraj w końcu pojawiły się wyczekiwane kopniaczki czuć albo takie ruchy,jakby kręcenie w środku,ale również jak się przyłoży rękę to są wyraźne kopniaczki, mąż już też czuł więc potwierdzone,nie tylko mi się wydaje
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze kopaki
ja już się trochę uspokoiłam, bo przez ostatnie przeziębienie i niesamowity kaszel, myślałam,że coś się stało...
my ciągle czekamy.... już się nie mogę doczekać