reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U mnie tak samo. Czasem zdarzy się jakiś kopniak, ale zasadniczo to czuję często ruchy, ale to takie jakby przekręcanie się Maleństwa. Albo jakby się przeciągało. Aż mi cały brzuch skacze. Nawet przez sweter widać
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Dziś w poczekalni to az sie smialam sama do siebie bo podskakiwal az bylo widac
magdzia1111
Zaangażowana w BB
u mnie już zauważyłam "godziny szczytu"= dzidzia rusza się intensywnie w porze posiłków... najbardziej zaś jak burczy mi w brzuszku, dzidzia pewnie też wówczas ma chęć coś przekąsić
agusia24
Fanka BB :)
u mnie kacperek kreci sie prawie caly dziec i chyba znalaz sobie cos do zabawy bo trzesie sie caly brzuszek na boku nie moge lezec bo czasmi tak kopnie ze az boli maz sie smieje bo czasmi tak jak by maluszek wypycha glówke bo jest twardo w jednym miejcsu i maz caluje go w główke a wczoraj powiedział ze poczól pietke i go polaskotal chce mi sie smiac jak tak mówi ale ciesze sie razem z nim :laugh: :laugh: :laugh:
a powiem Ci KasiuDe, ze meżczyźni często maja nosa..np mój mąż od początku twierdził, ze to córka jak nic- wówczas gdy nie znalixmy płci..głaskal, a mala się uspokoajała..i mówił- no baba- uwielbia pieszczochy
reklama
Podziel się: