reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidziusia

reklama
a to ja np powiem ze moje malenstwo nawet po spotkaniu z klamka wierci sie jak najete dzis to tak mnie skopal ze mi laptop z kolan spadl :-) a co najsmieszniejsze to 3/4 przypadkow to mnie kopie po boczkach lub bardzo nisko ... ciekawe gdzie on tak lezy ..a i np czesto jak mi tam plywa tojak drgawki takie szybkie nury daje:-Dpewnie zostanie mistrzem plywackimtaka Otylia w spioszkach chlopiecych:-D

Pastela, to życzę, żebyś się nie myliła :-)

Moja Gabrysia zrobiła się od kilku dni bardzo ruchliwa i zdarza jej się "smyrać" moje żebra, ale na razie nie jest źle :-) Mam nadzieję, że tak zostanie, bo moja mama ostatnio wspominała, że ja ją tak masakrowałam, że miała podejrzenie złamanego żebra :eek:

Zauważyłam, ze Maja też chyba fikołki tam piękne fika, bo drgawki na brzuchu są czasem. A wczoraj np. zobaczyłam wybrzuszenie jednocześnie po dwóch stronach brzucha chyba się rozciągała :) Po żebrach też mnie smyra, ale delikatnie. No i nie czuję jej już na dole tak często jak wcześniej, już kopie zdecydowanie wyżej.

W zwiazku z tym ze moja jest ułozona miednicowo to ja ja czuje prawie na plecach;) tzn z prawej strony na boku ale tak nie z przodu boku tylko całkiem w boczku,czasem to boje sie na tym boku połozyc zeby jej twarzy nie zniekształcic;)

W zwiazku z tym ze moja jest ułozona miednicowo to ja ja czuje prawie na plecach;) tzn z prawej strony na boku ale tak nie z przodu boku tylko całkiem w boczku,czasem to boje sie na tym boku połozyc zeby jej twarzy nie zniekształcic;)

Coś tak jak moja, a polozna wpisała mi ostatnio ułozenie narożne, mam nadzieje ze obróci sie w pore główka w dół a nie poprzecznie do wyjścia;/

cześć Mamusie ! jestem nowa na tym forum. ciekawi mnie czy wasze Bąbelki kąpią was w taki dziwny sposób jak mój Aleksander mnie. tzn odczuwam kopnięcia "w dół" tak jakby nóżkami się przeciskał już do wyjścia. odczuwam to bardzo wyraźnie jak siedzę na czymś twardym to wręcz jakby uderzał w to na czym siedzę. Wy tez tak macie??

tara miałam rację !!!

Zosia ulożona główką w dół trochę jeszcze nie całkowicie w pionie ;) ale wiem o tym bo czuję od rana jak smyra mnie nogą pod prawym żebrem ;) i tak wlaśnie na usg leżała :) wczoraj się nie ruszała prawie cały dzień, chyba obmyślała strategię jak tu się przekręcić...

martooha - tak miałam klika tyg temu, teraz po zmianie pozycji daje mi po żebrach

reklama
ciekawe czy to plecki czy pupa strasznie sie wlasnie tak wypinatypowe kopniaki to nigdy na brzuchu zawsze gdzies indziej .. a to oni mi powiedza tez tak jak w pl jak maly lezy? to jak mam 12 teraz to chyba nie dobije az do 20 kilo co nie?? przeciez tylko 2 miesiace zostaly...

Ostatnia edycja:
Do góry